Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BUCOVINA - SUCEAVA
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Ma ajuta cineva?

    Vreau sa stiu si eu daca exista vreun soft pentru o placa Tuner tv care decodeaza HBO sau ceva de gen.MERCI

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa stim cum e codat hbo la tine in zona ca sa poti sa fi ajutat.
    mai da si un search pe forum ca s-a mai discutat.
    f11

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default decodare HBO

    am de 4 ani si ceva tuner TV si nu am auzit de asa ceva. era un soft ce rula in paralel cu dscaler (o versiune mai veche) care decoda HBO pentru nu stiu ce provider din Olanda, dar era transmis digital.
    din cate stiu eu, in RO toate firmele de CATV transmit numai analogic, asa ca nu se poate face decodare software.
    solutia: ia-ti un decodor (original ?)
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai chooleeen domnu vrea un raspuns pentru placa DVB nu pentru tuner de cablu
    Pentru HBO nu o sa gasesti nimic pentru ca e codat in PowerVu si nu o sa poti decoda in acest sistem nimic.

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alex2861
    Mai chooleeen domnu vrea un raspuns pentru placa DVB nu pentru tuner de cablu
    Pentru HBO nu o sa gasesti nimic pentru ca e codat in PowerVu si nu o sa poti decoda in acest sistem nimic.
    am impresia ca, greseti stimabile. omu a zis tuner tv nu placa dvb deci eu cred ca e vorba de transmisia pe cablu.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ma poate ajuta cineva??
    By domnulx2001 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 10th September 2006, 11:22
  2. Ma poate ajuta cineva?
    By stefania in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 14th August 2006, 20:10
  3. Ma poate ajuta cineva?
    By xaswi in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 1st May 2006, 02:00
  4. Ma ajuta cineva...
    By valentino in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 5th November 2003, 12:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top