Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Semnal Max tv

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal Max tv

    M-ai au si altii probleme de semnal pe transponderul 12341 de la max tv?
    Celalalt transponder al lor de pe sirius(12149 )merge fara probleme!
    Sa am oare probleme cu antena?08 nov 16:29
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am observat probleme pe transponderele MAX, probabil LNC-ul face probleme pe anumite frecvente sau frecventa oscilatorului local e un pic decalata.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default de ce?

    Eu am avut in ultima vreme urmatoarea problema cu semnalul de pe transponderul lui MaxTV de pe W2: in interval de mai putin de o secunda semnalul scade si creste instantaneu de la 0 la 70% (calitatea). S-a intamplat de mai multe ori. Eram decis sa schimb lnb-ul insa in momentul in care vroiam sa fac acest lucru, problema nu a mai aparat.
    Precizez ca folosesc o antena de la max cu 3 lnb-uri si ca totodata semnalul pe toate celelalte frecvente de de w2 era in regula. Ultima data problema descrisa mai sus a aparut duminica seara, luni era deja ok.
    Are cineva o explicatie logica pentru acest fenomen?
    Gigel


  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate sa fie comutatorul diseq sau LNB-ul.Nu ar strica nici un control la legaturile dintre ele.



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu si inca cineva de-aici(Ansbach-Bavaria) nu avem de un timp semnal,deloc, pe 16 Est la MaxTV.Celelalte transpondere,pe 16 Est, merg.Avem DBox2 cu Linux si antene de 1 metru cu motor.
    Respect
    ciolpan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SEMNAL
    By Maidanezu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 27th August 2006, 09:29
  2. semnal pe sky it?
    By ziggi in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 14th July 2005, 15:38
  3. semnal alt dvb
    By mxm in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2004, 13:00
  4. Semnal SS2
    By morcovel in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 26th September 2004, 09:19
  5. semnal ss2
    By khristian in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 5th April 2004, 15:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top