Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Unknown Entity Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Madrid
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Newbie am nevoie de ajutor!

    Salut,
    Mi-am luat azi un SS2, am instalat, am facut un loop pana in camera la mine. Mi-am instalat Alt-DVB si vPlug. Aici m-am impotmolit, incerc sa vad niste posturi codate si nu reusesc. Pot sa vad pe cele libere dar incerc si pe cele codate, insa nu merge. Primes mereu in try un "-> Incorrect hash -> AutoECM started..."

    Poate cineva sa ma ajute, sau sa imi ofere un id de mess printr-un PM ca sa ma ajute putin? As fi recunoscator etern.

    Mersi!

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai man, intai explica ce posturi codate vrei sa vezi ca nu tot ce zboara se mananca... adica in ziua de azi cam greu cu cheitzele...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Newbie am nevoie de ajutor!

    Quote Originally Posted by dazz
    Salut,
    Mi-am luat azi un SS2, am instalat, am facut un loop pana in camera la mine. Mi-am instalat Alt-DVB si vPlug. Aici m-am impotmolit, incerc sa vad niste posturi codate si nu reusesc. Pot sa vad pe cele libere dar incerc si pe cele codate, insa nu merge. Primes mereu in try un "-> Incorrect hash -> AutoECM started..."

    Poate cineva sa ma ajute, sau sa imi ofere un id de mess printr-un PM ca sa ma ajute putin? As fi recunoscator etern.

    Mersi!
    Asa cum ti-a spus si skycleaner precizeaza despre ce canale era vorba. Prea putine se mai pot vedea in prezent. Din cate imi dau seama tu ai chei expirate sau ai dat de un canal ce foloseste un sistem de codare la care nu exista "rezolvare" . Ia-ti un softcam "la zi" de aici de pilda si vezi ce se intampla. De asemenea, daca nu te intereseaza pachetul TPS iti recomand ca in locul Vplug-ului sa folosesti s2emu. E mai simplu de folosit pentru tine. Detalii despre Vplug si s2emu gasesti destule chiar aici pe forum.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PLS ... Am nevoie de ajutor !!!
    By Incepator_DTH in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 1st August 2006, 20:21
  2. am nevoie de ajutor
    By niku_1988 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 4th June 2005, 00:50
  3. am nevoie de ajutor !!!!
    By dragosh in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 4th April 2005, 00:00
  4. Nevoie de ajutor a.s.a.p
    By ultraradeon in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 1970, 00:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top