Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dm500 - am sters enigma config file

    salutare
    din prostiie am sters fisierul de configurare de la enigma /var/tuxbox/config/enigma/config si am dat reboot
    mai e vreo sansa sa imi recuperez dreambox-ul? are cineva vreo idee?
    am incercat DreamUP da nu ma mai pot conecta nici pe serial (
    orice sugestie e bine venita
    Ozzi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu Flash Wizard 6.3... http://rapidshare.com/files/2399899/...D_6_3.rar.html
    Eventual rescrii imaginea.
    Merge mult mai repede decat Dreamup...
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  3. #3
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat... pe serial ar trebui sa mearga sa rescrii imaginea. In ce stare e dreamul? Booteaza? Iti afiseaza ceva mesaj de eroare? Poti intra in meniu? Daca da, da-i un factory reset. Daca nu, rescrie imaginea pe serial cu DreamUp, dar lasa numai serialul, nu si reteaua (debifeaza optiunea Use Network in DreamUp).
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu primesc nici un mesaj de erroare, nu pot intra in meniu
    si nici pe serial cu DreamUp-ul nu vad nimic.
    ar trebui sa schimb setarile portului serial?

  5. #5
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bits per second: 9600
    Data bits: 8
    Parity: None
    Stop bits: 1
    Flow control: None

    Asa e setat portul la mine si merge Dream Up.
    Verifica daca in DreamUp ai selectat corect portul pe care legi dreamul (com 1 sau com 2).
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact asa am si eu setarile si am incercat si COM1 si COM2 si tot nimic.
    cablul l-am facut ca si in tutorilalui de la adressa:
    http://www.doom9.org/index.html?/DigiTV/dbox-howto.htm


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca e de la cablu, daca a mers o data nu vad de ce sa nu mearga si a doua oara. De fapt cablul l-ai mai folosit si a mers?
    SHALOM

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, cablul nu l-am mai folosit, pentru ca prima data am facut upgrade la firmware prin retzea, da acuma retzeaua e moarta.
    cablul l-am masurat cu un aparat de masura si e exact ca si in tutorialul de la link-ul din postarea anterioara

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca cablu e ok ,e imposibil sa nu intri cu universal dreamUp .
    debifezi use network dai conect scoti din priza si bagi inapoi in priza receptorul si incepe sa lucreze apoi dai erase flash si instalezi imaginea
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar trebui sa imi fie rusine
    cablul era vinovat, mi l-am facut dupa imaginea din tutorialul de la link-ul postat anterior da nu am tzinut seama de ce timp de mufe am si in link-ul respectiv sint 2 mufe tata, iar pentru conectarea dreamboxului se folosesc 2 mufe mama asa ca ... am refacut cablul dupa www.nullmodem.com/NullModem.htm

    le multzumesc la totzi care au incercat sa ma ajute.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problema dm500
    By amepas in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 12th August 2006, 23:47
  2. problema dm500
    By titolazio72 in forum DREAMBOX
    Replies: 13
    Last Post: 17th May 2006, 07:23
  3. Este posibil - problema cu DM500
    By MrMxyzptlk in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 27th July 2005, 14:52
  4. Replies: 4
    Last Post: 8th July 2005, 20:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top