Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Lazer Tps Ok

  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default Lazer Tps Ok


  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-ai facut tu?

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da am tot ce este nevoie, si merge oK.Mai am ceva de lucru dar in principiu este oK

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am modificat si versiunea de soft care are si limba romana o gasiti doar pe http://dvb.lv/ Lazer Fta 031040.1.zip Tps Ok.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Jud. Hunedoara
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchdro
    Am modificat si versiunea de soft care are si limba romana o gasiti doar pe http://dvb.lv/ Lazer Fta 031040.1.zip Tps Ok.
    eu nu l-am gasit pe http://dvb.lv/ , te rog pune-l pe alt upload sau da-mi un e-mail cu el.


    Multumesc
    Antena 1.2 Al, LNB 0.3 db, Actuator 12', V-BOX II, Lazer, SS2, etc.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ccchdro ce softuri folosesti si mai ales ce soft folosesti pt fix de crc (daca e neotion crc fix ce versiune ai la fostul asta)?

  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt doua variante : una in care lucrez asupra sistemului de decodare si folosesc sursele de la soft si care sunt facute in C+ bineinteles la compilare se foloseste un compilator care suporta pentru versiunea de procesor a lazar-ului.Daca nu reusesti sa faci rost de surse foloseste un decompilator de C+ merge OK.A doua varianta este cea in care trbuie sa schimb numai un rahat de cheie si atunci este la fel ca pe Strong 6xx5 si atunci crc il rezolvi simplu neotion dupa fiecare modificare o singura data corectie.Cea de a doua varianta este cam naspa si nu o prefer pentru ca este mult Hexa.Sper sa intelegi mai mult de atata nu se poate discuta pe forum.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot nu ai specificat ce versiune ai de neotion crc fix

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ccchdro pot vb cu tine live (ym sau mirc) ?

  10. #10
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ym Is fine

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    acum folosesc 051038.1 la care am pus noua cheie tps.
    asta stie biss - nba tv - 42 est
    nu reusesc sa fac sa mearga discovery si tv8 - am cheile dar nu merg.
    poate cineva sa-mi spuna cum sa fac sa mearga?

    nu am reusit sa fac sa mearga via 2 - probabil trebuie adaugat in pach algoritmul pt. via 2.

    pe sirius nu am fost si nu stiu daca deschide tv3 de acolo.

    @ccchdro daca ai codul sursa si posibilitati poate reusesti sa faci sa mearga si via 2 pt. lazer.

    toate bune.

  12. #12
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rammstein modulul de V2 este in lucru l-am facut dar merge cu intreruperi si inca nu i-am gasit cauza in schimb biss-ul va trebui sa il scot din motive de spatiu deoarece bin-ul depaseste 2mb.In acelasi timp lucrez si la limba romana dupa ce am reusit sa colnez modulul de engleza iar acum lucrez la traducerea acestu-ia in romana din pacate mere destul de greu fiind mult de lucru si dupa fiecare modificare trebuie efectuate teste pentru a vedea daca softul este stabil daca vrei sa ai toate versiunile dupa cum se lucreaza la ele da-mi un mail pe pm si daca am timp ti-le pun acolo pe cele catusi de putin stabile.

  13. #13
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Soft nou TPS Polsat Ok STITI VOI UNDE

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut ccchdro

    am facut o verificare la pachul tau si am primit raspunsul " firmwere not respect the know criteria.must be a fake."

    toate bune.

    (incerc sa pun si eu ceva pe dvb.lv - daca pot - pe sat-key.org am incercat ieri de 3 ori si nu am putut)

  15. #15
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tare ma intreb cu ce ai facut verificarea daca ai facut-o cu altceva inafara de Lazer FTA nu tine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lazer FTA
    By stefyb67 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 11th June 2006, 09:01
  2. Cod Lazer?
    By satelescu in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 14th December 2005, 07:32
  3. Lazer Fta 2Mb OK
    By ccchdro in forum SD Receivers
    Replies: 35
    Last Post: 12th November 2005, 08:51
  4. digital 600=lazer?
    By ema11 in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 21st October 2005, 00:12
  5. Lazer 1 Mb !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th September 2005, 09:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top