Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor settings goldbox sonyts3a

    va rog ajutati-ma cu un settings care sa contina canalele de pe 16 GRADE EST pentru aparatul din titlu sau un convertor cu care sa pot incarca cu MEDIASAT EDITOR setarile de PIONEER sau PHILIPS modificate in SONY TS3A.Multumesc
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Raspuns

    Frate da de ce nu poti sa-i dai cautare nu inteleg? Spune-ne!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Raspuns

    Quote Originally Posted by toyofun
    Frate da de ce nu poti sa-i dai cautare nu inteleg? Spune-ne!
    "FRATE" daca nu stii, nu te baga!Daca nu cunosti tipul asta de goldbox stai in banca ta!Nu merg setarile de la Pioneer si Philips pt simplul motiv ca sunt scrise la alte adrese in memorie si nu le recunoaste softul goldboxului.De unde stii ca nu am dat cu google pe net?Daca ai urmarit nr meu de posturi ai sa-ti dai si singur seama ca in 3 ani de cind sunt pe acest forum am citit ,am invatat,am cautat si numai in lipsa totala de resurse am apelat la ajutor pe forum.Si apropo,nici la cautare manuala nu merge,e cam aceiasi chestie ca la goldboxul Philips crypto 6010,care nu gaseste canale dar daca le scrii cu editorul le vede bineinteles pina la un anume SR.Acum ai inteles?Pe viitor citeste si posteaza daca ai cu adevarat ceva de spus ,nu face asta numai pt a-ti mari numarul de postari.Clar?
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Goldbox 175b ????
    By horse in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 21st April 2006, 05:41
  2. goldbox philips
    By clasix in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 1st March 2006, 09:58
  3. vand goldbox
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 27th November 2005, 22:01
  4. Cumpar GoldBox
    By tylk in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 15th September 2005, 00:42
  5. Ajutor GoldBox philips
    By mh80cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 3rd September 2005, 11:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top