Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Unknown Entity Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Madrid
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate prinde simultan semnal de la mai multi sateliti?

    Ma aflu in Spania, am un pachet DigiTV. Vreau sa imi iau un PCI SkyStar2 si sa imi trag cablu din semnalul de la parabolica. Sunt newbie in domeniul asta asa ca v-as ruga sa fiti induratori cu mine. In afara de semnalul de la Intelsat 1002 folosit de digitv, mai pot sa prind si alt semnal cu cardul meu SS2? V-as ruga sa imi spuneti si care ar fi cateva posibilitati de a vede canale codate si etc! Multumesc!

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai util este să-ţi pui un motor la antenă. Astfel vei putea recepţiona semnalul de la aproape toţi sateliţii din zona de acoperire. Mai ai posibilitatea de a monta mai multe LNB-uri pe antena fixă (de ex. 1W, 5E, etc.). Avantajul acestui tip de instalaţie este acela că antena e mai rigidă dect cea motorizată, iar accesul la semnal este instantaneu. Pentru ultima "problemă" studiază AICI. Sunt mulţi colegi pricepuţi ce ţi vor mpărtăşi tainele SS2-ului.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Unknown Entity Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Madrid
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, mersi pentru ajutor. Dupa mai multe investigatii am luat hotararea ca sa vad cu SS2ul meu ce prind cu parabolica orientata spre Intelsat1002. Acum am o nelamurire. Cum fac, din cablul care pleaca din LNB il despart in doua si imi trag cablu in camera, sau am mai auzit o idee cum ca ar trebui sa pun un LNB dublu. Care e parerea voastra?

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau am mai auzit o idee cum ca ar trebui sa pun un LNB dublu
    lnb dublu e putin mai scump,in schimb poti vedea independent pe receiver si ss2,asta inseamna si doua cabluri.
    poti lega si in loop,in acest caz pleci cu un cablu de la receiver la ss2.vei vedea pe ss2 pe aceeasi polaritate(h sau v) ca si la receiver.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate prinde simultan Amos + Hotbird ?
    By raul666 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 21st October 2006, 08:58
  2. HSS 1160 si mai multi sateliti
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 6th October 2006, 23:18
  3. Cutia nu mai prinde semnal
    By danyfiul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 17th March 2006, 15:12
  4. sa poate prinde digitv?????
    By carlini in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 4th September 2005, 17:45
  5. Replies: 2
    Last Post: 18th March 2004, 13:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top