Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Vizionarea programelor de pe PC pe TV

    Am facut legatura de pe computer pe tv legand iesirea de la placa video cu un sistem de transmisie video audio prin unde.Acestea fiind facute pornesc PC-ul si se vede pe tv cum incarca Windows.Cand apare optiunea sa alegi USERUL dispare de pe tv si nu se mai vede pe tv.Tin sa spun ca a functionat pana nu de mult dar a trebuit sa formatezi pc -ul si de atunci nu mai merge.Ma puteti ajuta cumva?
    Mersi mult!4

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu, cred ca trebuie sa detectezi Tv -ul din setarile placii video. Trebuie sa fie undeva o setare pentru monitor si tv.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TIMIS
    Posts
    400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La setarile placii la nVIEW Modes pui Clone!

    [/img]almasentenciada1fm7zq2jz[1][/img]

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RDSLink
    La setarile placii la nVIEW Modes pui Clone!
    asta daca are placa video nvidia...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Mda

    M-am confruntat si eu de mult cu aceasta problema . Am schimbat placa video nvidia de la calculator si am pus un nvidia gforce4 , iar driverele le-am luat de pe net de pe site-ul nvidia. Dupa ce le-am instalat imi apare in bara din dreapta jos un icon de unde pot da clone sau nu si s-a rezolvat problema. Mai exista din propreties - advanced ( click dreapa cu mouse-ul ) o optiune in care poti alege televizorul ca single display. Eram curios daca asa iti merge? Mie imi mergea doar astfel inainte de a instala driverele! Bafta
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am setat ca in poze si pot urmari filme diferite pe Monitor si Tv.
    Legatura prin cablu AV de la iesirea TVOut a placii video la TV.





  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faci ca mai sus, Ce a scris SLAman, daca ai nvidia, iar casa vezi pe tv automat numai imaginea din SS2, sau palyer in general, la optiunea
    FULL SCREEN VIDEO>FULL SCREEN DEVICE>Auto-select(daca ai Dual view) sau Second DEVICE (daca ai Optiunea CLONE)

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Vizionarea programelor de pe PC pe TV

    Va multumesc mult pt.ajutor.Am reusit cu varianta lui SLAman.

    Merge acum.Mersi fain inca o data! salut

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o intrebare:
    Tinand cont ca nu pot vedea TV-ul din locul unde e calculatorul, cum as putea face sa vad pe ecranul monitorului (pe o portiune a lui) ceea ce se afla pe ecranul TV-ului? Aceasta in scopul de a putea aranja ferestrele pe ecranul TV. Si pentru a le putea regla dimensiunea.
    Daca fac un Screenshot , se vad ambele ecrane:


    In dreapta e ecranul TV. Setarile sunt cele din postul anterior.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo de aceasta problema ,un coleg de lucru a avut aceasi problema si reactualizat doar driverele si apoi a avut imaginea pe tv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Despre receptia programelor IRIB intel 902
    By mediaset in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 5th November 2005, 21:16
  2. Lista programelor emitatoarelor TV terestre
    By Rico in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 1st November 2005, 00:31
  3. Actualizare pagina programelor!
    By K-storu in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th August 2005, 06:31
  4. A inceput rearanjarea programelor
    By becali_nou in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 30th July 2005, 10:47
  5. Replies: 12
    Last Post: 7th January 2005, 11:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top