Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default Pt. tehnic Digi: ANIME+ HU, Playboy, EPG, SOFTWARE HSS

    'seara!

    Am o problema pe care as vrea sa va semnalizez: ANIME+ HU (a+ dupa minimax ): de cateva saptamani bune (eu zic ca deja 6 saptamani minim), nu exista sincronizare in lb. maghiara. Asta nici nu pare a fii problema, pentru ca se pare ca au subtitrare. Insa aceasta subtitrae este prin teletext, si pe canal apare numai subtitrarea ceha (sau slovaca ... nu cunosc limba), subtitrae care la randul sau nu poate fii deactivat. Sa stiti, inteleg eu ceva in japoneza (unele cuvinte, fraze) insa nu prea sunt nici la nivel de incepator, si cred ca stau mult mai bine decat restul fanilor anime. n-ar fii timpul sa se rezolve problema: introducerea subtitrarii din teletextul A+ (minimax) si bagare pentru teletext optional a teletextului lipit de ecran? nu de alta insa este enervant, si sa stiti ca in Ungaria exista o baza de fan mult mai semnificativ decat in Romania. Sper ca se va rezolva in curand.

    PS: stiu ca sunt un regular al forumului, insa am probleme de net, si asta ramana asa inca 2-3 saptamani de aceea n-am semnalizat mai devreme (cand eram langa net de obicei uitam de acest fapt).

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adaug: daca selectezi Track 2 sau Track3 la Viasat Explorer, nu merge sunetul la Playboy noaptea (deci nu este transmis sunet de Playboy TV pe Track2si3).

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    Adaug: daca selectezi Track 2 sau Track3 la Viasat Explorer, nu merge sunetul la Playboy noaptea (deci nu este transmis sunet de Playboy TV pe Track2si3).
    Pe Playboy ramane track 2 si 3 de la Viasat. Asta nu inseamna ca si exista track 2 si 3 pe Playboy

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema nerezolvata. nici EPG-ul nu este rezolvat. nici noul soft care ma irita rau de tot, prin salvarea sunetului la un canal dupa fiecare schimbare la canal ... de ce nu este optional, sa am setari speciale pe langa o setare globala la canalele unde vreau sa fie setari speciale?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in afara de EPG totul este la fel ... neschimbat. Nu ne uitam la Anime pentru ca nu intelegem japoneza si nu citim slovaca, nu exista sunet Playboy pe T2 sau T3, BUG-ul imens la software (in ochii mei, neavand optiunea de a seta un nivel de sunet global si sa se setez niveluri personalizate numai la canale selectate este un BUG imens) tot nerezolvat.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar, noul soft este extrem de enervant la capitolul sunet.
    Daca nu sunt in stare sa faca un soft bun, macar sa gaseasca o solutie
    pentru a reveni la vechiul soft !
    HSS1160NA, SRT6125, offset 1.2m(dual feed - Intelsat - Sirius), offfset 0.8m - Hotbird, Smart Titanium 0,2dB

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Romania
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am dus si eu la dealerul DIGI cu problema ca conserva nu face soft update, am asteptat patru zile dupa ce am primit inapoi cu softul nou nout... Acuma imi vine sa-l arunc afara, cand noaptea, mai ales ajung la un canal care urla ca nebunul pentru ca data trecuta televizorul era dat mai incet. Pentru softupdateul urmator propun functia rollback....
    1.8 AL Offset + T90 + invacom + inverto + VuDuo2 + DM800HDse clone

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mai lucreaza cineva de la tehnic la Digi
    By romeoX in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 30th October 2006, 05:10
  2. tehnic
    By sebi1791 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 8th October 2006, 23:33
  3. Anime+ lansat comercial
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 29th June 2006, 09:17
  4. Dealer Digi TV -- Tehnic B & reteaua
    By babyboy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 21st March 2005, 19:43
  5. A+ (Anime+)
    By MrMxyzptlk in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 9th December 2004, 07:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top