Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: setare diseqc

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    {{Root}}
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fi si tu mai explicit dar parerea mea din ce cred eu ca vrei sa ceri un ajutor este ca pe un motot h-h nu se foloseste decat 1 buc lnb


  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.satlex.ro/ro/switching_scheme.html
    cred ca varianta cu 5 ti se potriveste

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.eutelsat.com/fr/products/...ide_diseqc.pdf
    Dupa cum scrie aici la pagina 14 se poate ce vrei tu dar nu stiu daca se poate cu ce ai tu .

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge cu ce ai tu.indicat este sa-ti cumperi un monobloc cu iesire ptr fiecare lnb in parte.......sau un multiswitch si asa rezolvi probleme si pe viitor(daca mai pui 1,2 sau mai multi lnb)...doar ca e mai costisitor.
    bafta

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este sa-ti cumperi un monobloc cu iesire ptr fiecare lnb in parte
    va trebui sa astepte ceva pina se va produce ceea ce spui tu

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    este sa-ti cumperi un monobloc cu iesire ptr fiecare lnb in parte
    va trebui sa astepte ceva pina se va produce ceea ce spui tu

    ....mmm...cred ca te inseli nirolf.singurul adevar este ca se gasesc foarte rar dar EXISTA.eu am avut unul acum 2 ani astra+hotbird cu iesire ptr fiecare ...era de second-hand si s-a dus...repede.trebuie sapat adanc in shopuri on-line si se gasesc.
    cu respect,
    dinus

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ss1+diseqc 1.2 ?
    By spinit in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 30th September 2006, 10:46
  2. setare cam la dreambox 7000 ptr cartela max tv?
    By BOBONELU in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 7th January 2006, 15:58
  3. Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2005, 13:03
  4. Ajutor Setare
    By emule-ro in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 6th May 2005, 00:27
  5. SS2 si Diseqc 1.2?
    By barghy in forum Placi DVB
    Replies: 24
    Last Post: 27th August 2003, 12:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top