Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  1,196
  Posts Thanks / Likes

  Default UPC a cumparat MINISAT Targoviste

  Strategie agresiva de asezare pe piata autohtona, acesta pare a fi elementul central in dezvoltarea locala a operatorului de cablu TV UPC Romania. Dupa ce a intrat puternic pe piata Internetului, operatorul se dezvolta in directia achizitiilor in lant care vizeaza operatori de cablu puternici in anumite regiuni ale tarii.


  Astfel, UPC Romania a anuntat astazi finalizarea achizitionarii operatorului de cablu Minisat din Targoviste, judetul Dambovita. Prin aceasta achizitie, UPC Romania adauga 28.000 de clienti la cei peste 1.300.000 de clienti pe care ii are in prezent.

  Contactati de Wall-Street, oficialii UPC au declarat ca valoarea tranzactiei nu poate fi comunicata oficial, insa comparand alte 'dealuri' incheiate de companie in ultimii doi ani, putem estima aceasta intelegere la cateva milioane de euro.
  bucuresti, 0.9 m.

 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Europa
  Posts
  1,480
  Posts Thanks / Likes

  Default

  UPC achizitioneaza operatorul de cablu Minisat
  Articol de Vlad Mironescu

  UPC a achizitionat operatorul de cablu Minisat si a castigat 28.000 de clienti pe langa cei 1.300.000 pe care ii detine in prezent, anunta un comunicat al companiei.

  Achizitia face parte din masurile adoptate de UPC Romania pentru a-si mentine pozitia de lider pe piata comunicatiilor prin cablu din Romania. UPC si-a diversificat treptat gama produselor si serviciilor oferite prin efectuarea de achizitii, cea mai importanta fiind operatorul Astral Telecom, o data cu alte 13 companii, in 2005.
  La 1 octombrie 2006, UPC Romania a anuntat finalizarea procesului de fuziune a companiei UPC Romania, prin absorbtie, cu societatile din grupul Astral.

  In perioada 2003-2005 UPC Romania S.A. a mai fuzionat prin absorbtie cu Aparatura Electronica Seltron Cluj Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca, Multicanal Holding Bucureşti, Eurosat si Satba din Bacau, si Conex Sat Roman.
  In aprilie 2006, UPC România a anuntat achiziţionarea integrala a operatorului de televiziune digitala prin satelit, Focus Sat.

  Compania UPC este lider pe piata comunicatiilor prin cablu din Romania fiind prezent in peste 200 de orase şi unul dintre cei mai mari investitori americani din ţară. UPC Romanai este afiliata la Liberty Global unul dintre liderii mondiali de comunicatii prin cablu.

  Sursa: Capital 03 Noiembrie 2006
  Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. DVB-T in Targoviste?
  By petrica_dumitriu in forum Terestrial & DVB-T
  Replies: 1
  Last Post: 8th November 2006, 05:42
 2. Replies: 0
  Last Post: 19th September 2006, 17:32
 3. MINISAT FM
  By scary in forum RDI - Satelit
  Replies: 4
  Last Post: 18th May 2005, 09:20
 4. minisat fm ?
  By gabipopa in forum Placi DVB
  Replies: 2
  Last Post: 30th March 2005, 10:59

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top