Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Help SkyStar 1

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default Help SkyStar 1

    Va rog,daca cineva are vreo idee ce poate fi, placa mea SkyStar 1 a murit dintr-o data, mu se mai initzializeaza, am reinstalat totul de la inceput,o vad in Manager, zice ca e OK,instalatzia de antena e OK.
    E vorba de vreo blocare soft, sau s-a dus ceva hard!? (am reinstalat si XP
    si nimic)
    Daca ma putetzi ajuta, cu vre-o parere,ceva sfaturi!
    Multzumesc tuturor care care citesc acest topic!
    Sanatate!



    PS
    E-mail:[email protected]
    Tel.0252 317660 cu Jean
    sau PM

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut Jean , poate iti mai amintesti , am vorbit mai demult in 145.500
    (yo5omt/qth.AlbaIulia) hihi
    Ce-ti mai face GroundPlane-ul ?

    Despre problema ta cu SS1 , nu stiu ce sa zic , si eu am asa ceva , insa nu am auzit inca pe nimeni cu problema asta ... de obicei se mai duc integratele acelea LNBP ce se ocupa de comanda LNB si alimentare ; insa chiar si asa , trebuie sa se initializeze placa , doar sa nu ai semnal eventual ...
    Poate ca s-a dus ceva mai important prin partea de procesare mpeg2 sau cine stie ...

    Toate cele bune ! 73

  3. #3
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am si ss2 si ss1, la ss1cu ceva timp in urma mi s-a dus partea de alimentare si nu merge decat daca alimentez LNB cu altceva si mai recent sa ars si iesirea de sunet .Acum nu mai merge decat software, ar fi ceva dac stiti pe unde se pot repara in romania dac se mai pot repara

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky
    eu am si ss2 si ss1, la ss1cu ceva timp in urma mi s-a dus partea de alimentare si nu merge decat daca alimentez LNB cu altceva si mai recent sa ars si iesirea de sunet .Acum nu mai merge decat software, ar fi ceva dac stiti pe unde se pot repara in romania dac se mai pot repara
    Moo , tu sigur nu ai avut pamantare la calulator ....
    adica priza cu fir de pamant ...
    Asa usor se arde LNBP-ul ala ce alimenteaza LNB + comenzi , incat e suficient sa scoti mufa de antena cand e bagat in priza calculatorul ...
    Atentie tuturor ... E valabil pentru toate placile skystar ...
    Depinde de noroc ...
    Ideea e ca la fel ti s-a ars si iesirea analogica de sunet ...
    Eu am SS1 de vreo 2 ani , si nu am avut probleme cu ea .. e o placa excelenta , insa am pamantare la calulator si atunci cand nu e in priza


    Toate cele bune!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1

    Scoate placa din calculator reporneste calculatorul dupa care o muti in alt slot pci.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Salut prieteni si va multzumesc de amabilitate de care datzi dovada,pentru yo5omt,Mihai parca (scuze daca gresesc cumva numele) sigur imi amintesc de legaturile in 144Mhz cu tine, parca si in scurte am lucrat hi!
    Pentru ceilantzi amici. N-am facut nici-o manevra, am schimbat un alt
    program DVB ,s-a initzializat a doua oara a mers cam 15` apoi nu a mai
    vrut. am reinstalat driverele, am plimbato prin toate sloturile,am reinstalat
    Xp, am schimbat si hard(gindind ca ar fi ceva virus pe cel initzial) si nimic,practic apare in manager, zice ca e OK, dar pauza,compul nu o vede la inceput, eu o instalez manual, cred ca s-a
    dus ceva hardware intucit nu poate fi localizata pe ce slot se afla, si nu apare la propietatzi ce IRQ are in Manager , n-am o schema sa urmaresc
    ce ar putea fi.tunerul lucreaza da tensiune catre LNB, in fine asta e, am cerzut ca poate au mai patzit si altzi si e cumva vreo manevra soft , inca o data multzumiri celor ce au raspuns.

    Sanatate si bani!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand Technisat Skystar 2 , Skystar 1
    By albatran in forum Shop
    Replies: 11
    Last Post: 30th September 2006, 18:05
  2. Need SkyStar 2 Help
    By mchank in forum RDI - English
    Replies: 11
    Last Post: 17th June 2006, 00:28
  3. Skystar 2
    By mariuscotan in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 14th February 2006, 23:46
  4. skystar 2 vs skystar 1
    By khristian in forum Placi DVB
    Replies: 20
    Last Post: 20th May 2004, 00:36
  5. Skystar rev 1.5 sau 1.6?
    By Skystar in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 12th May 2004, 00:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top