Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default Mpeg4 cu AltDVB2.2

    Cine ma ajuta , sa imi spuna cum se instaleaza (activeaza) CoreAVC, sau PDVD7, pentru programele Mpeg4 (TV LuxeHD, 13 E de ex).
    AM instalate atat CoreAVC, cat si Power DVD7, dar nu reusesc sa vad formatul MPEG4, nu am imagine. la filtre trebuie umblat sau la graf

    AM dat jos ALTDVB2.2 de pe www.dehridvb.com si are ceva grafuri HD care nu le pot activa !?!?

    TKS

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Descarca tutorialul asta si poti sa-ti faci grafuri http://www.********.com/uploadget.php?id=13567
    Teacher

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cand deschid graph-ul imi zice:
    the graph failed to load.
    class not registered (return code 0x80040154)
    ce trebuie sa fac?...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa fac sa mearga , dar.................Procesorul e la 87-94 la suta, oscileaza si imaginea e parca sacadata. E normal assa consum mare la procesor? TKS

    florinbb >>>>>> alta adresa daca ai ca arhiva aia cu gidul pentru grafuri e deranjata""nu merge. Tks

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pom

    1) Link-ul acela merge ca e tot pe RDI dar eventual ma tr sa insisti cand e ocupat forumul.
    2) In ce priveste ocuparea proc n-ai spus ce configuratie hard ai. Daca folosesti filtrul cyberlink pt decodarea h264 vezi ca are si o optiune de accelerare hardware in el cere tr bifata DxVA.
    Teacher

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mirceadoro

    Primesti acea eroare fiinca graful pe care vrei sa-l utilizezi nu gaseste filtrele pe care le are inserate in el. E normal sa primesti acea eroare. Graful a fost facut pe alt comp care avea filtrele intr-o locatie diferita de a ta. Tocmai de aceea este indicat ca fiecare sa-si faca grafurile pt compul lui. Vezi link-ul de mai sus.
    Teacher

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un AMD64 3000+ placa video GeForce6200, am vazut ca imaginea in MPEG4 este 1400x...., iar pe ecran imaginea este mai slaba de cat mpeg2 normal, Monitorul meu este 1280x1240(LCD), imaginea nu are continuitate. Imi merge in MPEG4 TEST C+polonia este h264, sunt filme dar nu pot sa vad cum trebuie.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Player Information:
    Player Region Code: 2
    Current Drive: E:
    Title Region Code: Not Available

    Audio Attributes: Not Available

    Hardware Information:
    Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ running at 1808 MHz
    3DNow! Technology: In Use
    Enhanced 3DNow! Technology: In Use
    3DNow! Professional Technology: In Use
    IA MMX Technology: In Use
    IA Streaming SIMD Extensions: In Use
    IA SSE 2: In Use
    Video Accelerator: DirectX VA (not in use)
    Multispeaker Audio Device: Realtek AC97 Audio (not in use)
    SPDIF Output Device: Realtek AC97 Audio (not in use)

    Intr-adevar nu e activat si nu stiu de unde trebuie activat....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune altdvb pe un mpeg4>clic dr pe ecran>DS Filters>Ciberlynk h264>bifeaza Use DxVA
    Teacher

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pom da-mi te rog datele despre polonia ala h264 ca nu stiu unde e.
    Teacher

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    10719 V CYFRA+, da e codat, merge cu gbox.Bifeaza pe casutza H264, pe sat 13 E si itzi apar toate in format mpeg4!
    In rest cu ce ai zis asa am facut dar imi apare setting numa culori, si Force BOB, auto, si inca ceva....Nu apare optiunea DxVA

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil din cauza driverelor video. Ce driver video folosesti? Incearca versiunea asta http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1505
    Teacher

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wich Plugins need to Use for AltDVB2.2
    By droshan in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 5th December 2006, 00:45
  2. MMTV MPEG4
    By ghosh in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2006, 21:54
  3. exista OSD pentru AltDVB2?
    By Bps in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 1st September 2006, 19:01
  4. Mpeg4/h264/avc HD
    By kenntos in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 24th June 2006, 00:01
  5. AltDVB2.1 si diseqc 1
    By Helmuth in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 9th March 2006, 20:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top