Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default hope from supermax 6000ci plus experts


    i have supermax 6000 ci plus, i want to change with other model of next reciever software othere then 2500 DPCI Plus FMB705b.
    any body have confirm i can use 7500 DAPCI Plus FMB705b or any other one. because 2500 DPCI Plus can't load large key list of TPS.

    thanks
    kalwar

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: hope from supermax 6000ci plus experts

    Quote Originally Posted by kalwar
    i have supermax 6000 ci plus, i want to change with other model of next reciever software othere then 2500 DPCI Plus FMB705b.
    any body have confirm i can use 7500 DAPCI Plus FMB705b or any other one. because 2500 DPCI Plus can't load large key list of TPS.

    thanks
    kalwar
    you may destroy flash of STB if you tried so.
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear kalwar you can download 7500 DAPCI Plus FMB705b software in you Supermax 6000 ci plus but it is little different from 2500 DAPCI Plus FMB705b and it may create some problems for you. Its batter that you should use 2000 CI PLUS FMB705b. The difference between 2500 DAPCI Plus and 2000 CI PLUS is just non availabilityof motorize function in 2000 CI PLUS. So due to non availability of motorize function it has little more space in it but you can not watch TPS by using full softcam key in it. To watch TPS you have to adit the softcam key and put the AES keys for one day and delete the other AES keys, then you can watch TPS for one day.So to keep watching TPS you have to put 20 keys daily for the day.

    You can do it also with 2500 DAPCI Plus.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default where are supermax 6000 CI plus Experts


    asifde thanks for reply.
    i know that we can insert limiting TPS codes through softcam. but its not solution, like other recievers it should be atleast one weak codes.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS and supermax 6000CI plus
    By kasanofa in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 02:16
  2. help all supermax 6000CI plus experts
    By kasanofa in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 1st September 2006, 22:33
  3. SUPERMAX 6000CI NEW SW 702d
    By masood in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 8th January 2006, 03:37
  4. New Software Supermax 6000ci
    By zahid235 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 6th June 2005, 00:37
  5. Replies: 2
    Last Post: 27th May 2005, 20:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top