Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudatenii semnal SS2...?

    De la o vreme incoace nu mai am semnal decat f. slab sau chiar deloc pe unele transpordere si pe unii sateliti pe care in mod normal semnalul era de 99 % ( exemplu sirius DCS , pachet romanesc, sau pe hotbird 12360 si 12092 ) . Nu exista o regula sa zic de la 12000 in sus sau in jos ci frecventele cu semnal prost sunt aleatorii. Semnalul de asemenea e acum de 10 % iar peste o ora dispare sau se face 30% . De ex. HBO pe digitv are semnal 5-10 % ...
    Ma intreb oare e de vina SS2-ul sau Invacomu? Rog un mester sa ma lumineze ce trebuie schimbat?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Meshterii nu au cum sa stie exact ce e la tine acasa. Ei nu sunt mediumuri. Trebuie doar sa faci o proba intai schimband LNB-ul ca e mai ieftin si apoi... restul! Sau poate ai altul ori poti imprumuta unul ordinar. Bafta!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc....

    Asteptam si eu un raspuns de genul asta...mai ales ca e unii pe aici care abia au un an pe forum si se agita sa dea raspunsuri ca sa mai faca un punct la numaru de posturi....eu sunt dintre cei batrani si lenesi si astept totusi un sfat mai competent....mersi!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De aceeasi problema m-am izbit si eu, din discutiile purtate am tras concluzia ca lnb-ul e pe duca, este curios insa ca vad ca ai invacom deci este un lnb mai nou achizitionat probabil nu de multa vreme. La mine semnalul se pierde odata cu racirea vremii daca e foarte frig semnalul se pierde cand se incalzeste nu sunt probleme dar sunt sigur ca lnb-ul trebuie schimbat.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceleasi ciudatenii le-am avut si eu cu-n lnb invacom pe care am dat o caruta de bani.
    a mers un an si ceva. cand l-am dat jos avea pe el o mazga ruginie,
    l-am inlocuit cu unul mult mai ieftin de 0,3 si totul a revenit la normal.

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Multumesc....

    Quote Originally Posted by horatiu74
    ...mai ales ca e unii pe aici care abia au un an pe forum si se agita sa dea raspunsuri ca sa mai faca un punct la numaru de posturi....eu sunt dintre cei batrani si lenesi
    OK daca esti asa batran de ce nu iti cauti singur de grija?! Sau esti atat de lenes incat nu te poti muta mai spre antena? Si mai e ceva...pe mine nu ma intereseaza nr. de posturi man! Ca nu imi baga astea nici un ban in buzunar. Si ca idee eu sunt inregistrat aici cu vreun an inaintea matale insa am pierdut userul pe drum. Eram beat si l-am scapat din mana...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O iei de la ce e mai usor , pana la ce e mai greu :
    disable/enable la placa , cablul coaxial ss2-lnb sa fie ok , mufe etc. , incearca sa misti putin antena sa vezi daca , creste putin . Daca nicicum nu e ok , schimba LNB .

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut asta vara aceleasi simptome, mergea bine cand porneam computerul, dar dupa 15-20 de minute incepea sa scada semnalul (sau se pierdea de tot) pe unii transponderi. Nu mi-am batut capul cu schimbatul LNB-urilor (am 4 bucati, legati prin Diseq) fiindca sunt Quad si celelalte receivere mergeau bine. Am vazut ca se cam incalzeste placa, am pus un mic ventilator suplimentar si de atunci merge parfum. Ca sa nu cumperi degeaba ventilator pentru computer, fa-i proba cu capacul scos si cu un ventilator obisnuit care sa bata spre placa (trebuie sa ai asa ceva prin casa, a fost o vara calda...)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default concluzia

    Deci am schimbat azi LNB-ul si s-au rezolvat toate problemele!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Multumesc....

    Quote Originally Posted by horatiu74
    Asteptam si eu un raspuns de genul asta...mai ales ca e unii pe aici care abia au un an pe forum si se agita sa dea raspunsuri ca sa mai faca un punct la numaru de posturi....eu sunt dintre cei batrani si lenesi si astept totusi un sfat mai competent....mersi!
    vezi mai nene... de aia n-are ursu coada! omu se straduieste sa iti dea un raspuns si tu il faci incompetent.... cred ca ar trebui sa iti cer scuze.. mai ales ca a avut dreptate.!?!

    p.s. am mai facut si eu un punct!
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ciudatenii,parabolice ???
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 25th July 2006, 03:49
  2. semnal alt dvb
    By mxm in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2004, 13:00
  3. Semnal SS2
    By morcovel in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 26th September 2004, 09:19
  4. Ciudatenii
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th August 2004, 01:38
  5. semnal ss2
    By khristian in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 5th April 2004, 15:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top