Televiziunea pentru copii Jetix a lansat pe 30 octombrie cea de-a doua ediţie a campaniei Jetix Kids Awards, potrivit unui comunicat de presă al Jetix România.

Jetix Kids Awards este un eveniment Jetix care le oferă copiilor posibilitatea de a se exprima şi de a alege vedetele locale favorite. După o perioadă (20 octombrie – 20 noiembrie) în care copii pot vota prin intermediul cuponelor de vot inserate în revistele pentru copii sau prin completarea cărţilor poştale aflate în casieriile UPC-Astral, câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul ceremoniei Jetix Kids Awards.

Evenimentul Jetix Kids Awards 2006, cea de-a doua ediţie, va fi organizat la sfârşitul anului 2006, mai precis pe 30 noiembrie şi îl va avea în calitate de gazdă pe Virgil Ianţu.

Copiii care votează au şansa de a câştiga o excursie la Londra împreună cu familia lor dacă vor fi traşi la sorţi în cadrul galei Jetix Kids Awards.

Jetix este un post de televiziune pentru copii tradus integral şi distribuit de majoritatea reţelelor de cablu, în aproximativ 2,5 milioane de case. Din 2006, orele de transmisie s-au extins de la 15 la 18 ore pe zi, în intervalul orar 07.00-01.00