Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: TPS OK !

  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS OK !

    TPS OK !

    - Strong 4x55 patch Concord
    - Strong 4125 patch Concord
    - MRV 2.22
    - Strong 6xxx ! in sfarsit ! datorita amicului energyps2

    Luati cu incredere ! de sus de pe RDI !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    No man's land
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Sus pe RDI" sunt fisiere pentru upgrade. In *.txt aminteste de update, care probabil ca nu strica lista de sateliti si de fully update. Care este deosebirea intre cele 3 variante? Asi prefera varianta care nu reface lista de sateliti (am versiunea initiala de Concord pe 4355 evo).

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Variante ...

    Intrucat nu am posibilitatea de upload decat de 1Mb nu pot pune si celelalte variante ... update peste Concord ! doritorii le gasesc in sectiunea STRONG de pe Croteam !

  4. #4
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica e pe bune patch nou pentru 4x55 evo sau nu are modificari importante?
    Din txt rezulta ca face AU.
    Si ca e varianta 2 beta.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    No man's land
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip
    Nu mergea Croteam, dar intre timp s-a rezolvat, am luat fisierul cu toate variantele. Deseara testez cu varianta update. Varianta full update parca se refera la 4125!?
    @dragonlexus
    AU va fi in curand...
    Sunt curios ce inseamna "S***2 working "!

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip: Chiar NU se poate rezolva problema sa se poata deschide pe STRONG 4125 Evo shi canalele ORF (Astra) ?

    Pe 6125 merg impecabil ...

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default ORF !

    Cu ORF si C+NL este o intreaga tarasenie ! sint doua familii de patchuri ...care difera prin modul de constructtie si exploatare a tabelei de coduri ... cel de pe 4125 ( la care nu am access constructiv ) are un bug la tabela ****** unde in toate softcam-urile actuale ORF si C+NL au cod de provider 0000 ! care-i primul in tabela ... ala se vede ! Cel de-al doilea patch face acelasi lucru chiar daca are coduri distincte de provideri !
    La 6xxx merge cand au coduri distincte si firesc arata numai primul daca codurile sint identice !
    Esenta ! nu am posibilitatea de a rezolva problema ... nici macar prin mesaje catre realizatori ! sint anonimi !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci se merita pus patchu asta nou pe srt 4..5 sau merg tps si cu vechiul doar trebuind bagata cheia aia lunga? Merge cumva si cifra+?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip intr-o oarecare masura ai dreptate. singurul lucru cu care nu sunt de acord e ca: pe strong 6xxx merg si orf si tmf

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e... TMF si ORF sunt OK pe 6155 din dotare
    Practic, e vorba de acel .urt
    Cu .urt din noiembrie 2004 si orice patch as pune vad TMF & ORF iar cu celalalte versiuni de .urt si orice patch as pune NU VAD!

    Eu am o singura probleme nerezolvata... TV SLOVENIA 1&2 imi fac mereu figuri!
    Se deschid absolut intamplator (cateodata DA cateodata NU)... nu stiu sincer de unde e problema

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  11. #11
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Strong4355 cu patch CONCORDE merge doar pusa noua cheie.
    barbone

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai este simplu ...

    La seria 6xxx ....
    Eu fac tabela de keys asa ... editez softcam.key ( de la match1 ) si elimin cheile de CONAX VIA2 RSA-NAGRA .... ca patchul nu stie de astea ! apoi pun la provider ID ORF 00 si C+NL 10 .... actualul URT ( aplicatia ) se descurca de minune ... iar PatchLoader-ul i-mi arata ca am doi provideri ****** distincti !
    In schimb patchul clasic ... decodeaza doar primul din tabela ****** ... daca nu doriti C+NL ... editati din TLC tabela ... stergeti tot .. si puneti ORF primul !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip uita-te in cheile care le-ai de la mine si vezi cum am facut... merg amandoua asa cum e acum

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... revenind la modelul STRONG 4125 Evo + patchul Concorde ... ?!

    Bafta,

  15. #15
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pus noul patch pe 4155 evo si merge
    (era sa o patzesc,ca am facut initial update-ul din arhiva de la Croteam,in speranta ca o sa se pastreze lista de canale,si nu imi mai pornea receiverul.Cred ca era pentru 4125.L-am reparat cu restore din aceeasi arhiva si apoi am facut upgrade-ul din arhiva respectiva,unde chiar scria 4355,nu 4125 ca la celalat update din arhiva).
    Pentru cine nu a reusit sa primeasca raspuns de la STB,repet si eu,porniti programul de upgrade si in secundele urmatoare introduceti receiverul in priza.O sa urmeze procedura de upgrade.

    Nu vad mari modificari la acest patch(nici timp nu prea am avut sa-l studiez).Cele mai importante mi se par:
    - Se misca ceva mai repede ca prima varianta Concorde.
    - Ceva modificari pe la Editorul de chei
    - Merge TPS (dar probabil mergea si pe vechiul patch Concorde cu noua cheie Speciala)
    - Nu mai da erori gen ETNO TV - SCRAMBLED si nici de genul - dai pe ETNO iti afiseaza ID ETNO si iti apare pe ecran TV K Lumea.
    - Nu mai are Game.

    Raman vechile erori:
    - De ex,daca activezi subtitrarea de la Multivision, OSD devine Galben cu alb.Nu mai intelegi nimic pana nu dai pe Teletextul normal de la Multivizion sau alt canal,culorile revenind in acel moment la normal
    - Cand treci peste organizatorul de Radio,acesta se transforma ca organizator de programe Tv,avand astfel 2 organizatoare Tv.Totusi,functioneaza in continuare ca organizator de programe radio.

    Si nu merg Taquilele si nici Cyfra+ (sau poate nu am eu cheile potrivite,dar nu prea cred...)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top