Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pozitioner V Box2

    Mi-am comandat zilele trecute unul de la Prosat Cluj. Pot misca manual antena cu el,memoreaza satelitii,cand vreau sa schimb satelitii nu mai face nici o miscare. Oare gresesc eu pe undeva?
    Cine ma poate lamurii?
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tre sa-l setezi pt diseq 1.2 !
    receptorul trebuie sa-l setezi din menu --motor---pozitie (nr)
    ai un manul la pozitioner care iti explica modurile de setare
    Kaon 570,MRv,Echolite DSB-790,Pioneer Goldbox, SS2 ,DM 500s ,offset 0.90 , 30v--75e

  3. #3
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @Geni2Yanq!
    Asa am facut l-am setat pe diseq 1.2.Astra e pe pozitiaP1. Hotbird P2,cand dau inapoi pe P1,nu se misca deloc! Numai manual vrea!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alex2000
    @Geni2Yanq!
    Asa am facut l-am setat pe diseq 1.2.Astra e pe pozitiaP1. Hotbird P2,cand dau inapoi pe P1,nu se misca deloc! Numai manual vrea!
    Cred ca nu ai memorat pozitia respectiva din receptor. El cand memorezi pozitia din receptor trebuie sa-ti palpie de doua ori pozitia memorata afisata in leduri pe pozitioner si apoi trebuie sa mearga schimband doar canalul din receptor.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  5. #5
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @Valyp67
    L-am memorat si din receptor si degeaba,l-am resetat,am memorat din nou satelitii ,i-mi indica pe pozitioner ca ia memorat dau un canal de pe un satelit sa-l caute si nu se misca deloc

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar tu ce receptor ai? Cablul coaxial l-ai tras de la receptor prin pozitioner si apoi din mufa lnb din pozitoner l-ai dus in lnb? Iar daca-i dai manual sa se duca pe sateliti tine minte memoriile pt fiecare satelit ducandu-se pe satelitul la care i-ai dat sa se duca?
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  7. #7
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Legaturile sant facute corect in spatele pozitionerului.Satelitii sant memorati,dar trebuie sai schimb pas la pas din pozitioner nu cum ar fi normal sai dau canalul si sa se duca singur pe satelitul respectiv.Am un Humax5400 si un Echolite790.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alex2000
    Legaturile sant facute corect in spatele pozitionerului.Satelitii sant memorati,dar trebuie sai schimb pas la pas din pozitioner nu cum ar fi normal sai dau canalul si sa se duca singur pe satelitul respectiv.Am un Humax5400 si un Echolite790.
    Dai din telecomanda pozitionerului pozitia dorita si se duce automat acolo sau tii apasat est sau vest ca sa ajungi la pozitia satelitului dorit?
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  9. #9
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Si din telecomanda receptorului pot deplasa antena si din cea a pozitionerului

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alex2000
    Si din telecomanda receptorului pot deplasa antena si din cea a pozitionerului
    Men...daca dai o pozitie din telecomanda pozitionerului,ex.poz 2 se duce automat antena acolo la aceasta pozitie fara sa mai tii apasat vreun buton de la acea telecomanda?
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    homeland
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie scos din priza si repornit din nou.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vizitema
    Trebuie scos din priza si repornit din nou.
    Nu nimca,omul nu avea conectate firele pt sensor de la pozitioner la actuator,care zice ca ii sunt defecte bornele de sensor din actuatorul sau.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  13. #13
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesti cumva receptorul Echolite cu pozitionerul sau si pe Humax face la fel
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by otheitis
    Sal eu am asta pozitioner cu dm500 si functioneaza perfectam cumparat-o acuma 6 lunii.In saptamina trecuta am incercat sa instalez un dm500 cu aceas pozitioner si nu mergea automat.Prin telecomand schimba pozitii fara probleme,dar prin dm500 stoca pe pozitii dar nu mereu si schimba pozitii nu mereu de exemplu la 1W nu mergea cu prima ora cind apasam pe canalul TVR1 pt focus a trebui sa fac zapping la mai multe canale si dupa 4-5 ori lua pe pozitia.Am gindit ca e prin pozitioner posibil stricat,am schimbat-o cu unu nou dar tot aceas probleme facea.Cred ca au adus la tara o seria cu pozitioner mai slabe.
    Da intradevar,dau erori cam de 4-5 zappinguri(puncte) daca dai de la un satelit la altul care-s mai departati intre ei. Chiar ca nu inteleg de unde vine eroarea,ori de la pozitioner,ori de la actuator. Asa merg astea,ca eu le-am luat noi si asa au mers de la inceput.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa reset ai memorat limit E shi limit V,apoi sa memorezi satelitii?
    eu am de 1an pozitionerul shi a mers bine pana in prezent ;poate e vreo problema de soft (la receptor)
    ai incercat cu humaxul?e mai bine realizat shi mai stabil (ca soft)!
    Kaon 570,MRv,Echolite DSB-790,Pioneer Goldbox, SS2 ,DM 500s ,offset 0.90 , 30v--75e

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ? D-BOX2 si HYUNDAI DE LA DIGI-TV ?
    By LAURI in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 21st April 2006, 05:51
  2. Vand d-box2
    By julius6 in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 16th August 2005, 13:03
  3. multicam pe d-box2
    By politim in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2005, 19:19
  4. D-BOX2
    By graty99 in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 10th June 2005, 14:55
  5. Replies: 3
    Last Post: 17th January 2005, 11:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top