Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default INES GROUP!!!!!!!! Avem ceva nou?

  Vad o conferinta de presa pe DDTV , titlul "Televiziunea Digitala" iar sub numele celor de la masa(Lucian Bila, Iosif Szavuj,Doru Petrescu) scrie INES Group. Vorbesc de servicii PPV.


 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  INES GROUP lanseaza, miercuri, in Romania, serviciul de televiziune digitala INES IPTV, care este o premiera pe piata de specialitate din Europa Centrala si de Est. (Probabil la CERF )

  Televiziunea digitala asigura transmisii de calitate superioara datorita conexiunii Fiber-to-the-Home /FTTH/, INES folosind pentru transmiterea programelor propria retea de fibra optica. Semnalul ajunge in televizor direct prin satelit, fara distorsini perceptibile.

  Prin televiziunea digitala, fiecare utilizator isi poate crea propria grila de programe, in loc sa accepte limitele impuse de furnizorul de televiziune prin cablu. Astfel, utilizatorul poate vedea stirile de la ora 9.00 la orice alta ora a zilei, in functie de timpul disponibil, potrivit reprezentantilor companiei.

  Oferta televiziunii digitale include peste 300 de canale, intre care sunt prezentate posturile romanesti.

  Mai mult, vor fi disponibile facilitati necunoscute televiziunii clasice, cum sunt furnizarea de filme si jocuri la cerere si la orice ora a zilei, vizionarea emisiunilor retroactiv pe o durata de 24 de ore, interuperea si reluarea programului din acelasi moment, inregistrarea emisiunilor, controlul parental (blocarea accesului copiilor la anumite programe

  sau restrictionarea accesului la intervalele orare dorite).

  In conformitate cu practicile internationale, INES ofera pachetul complet de tip Triple Play, care integreaza servicii IPTV, telefonie si acces Internet.

  Abonatii INES IPTV vor beneficia si de conexiune la Internet si de servicii de telefonie fixa, cu minute incluse. La cerere, navigarea pe Internet se poate face pe ecranul televizorului, cu ajutorul unei tastaturi wireless.

  La instalarea televiziunii digitale, utilizatorul achita taxa de 500 euro, iar abonamentul lunar variaza intre 60 euro si 120 euro, in functie de serviciile dorite. Conducerea INES apreciaza ca in anul 2005 vor fi aproximativ 1.000 clienti care vor folosi televiziunea digitala.

  Rompres, 19 apr 2005
  Utilizatorii serviciului iNES IPTV vor beneficia de televiziune digitala, ceea ce înseamna transmisii de televiziune la o calitate superioara. Acest lucru este posibil datorita conexiunii Fiber-to-the-home (FTTH), iNES folosind pentru transmiterea programelor propria retea de fibra optica. Semnalul ajunge de la satelit la consumator fara distorsiuni.

  Unicitatea serviciului IPTV reiese din posibilitatea abonatului de a interactiona cu echipamentul de emisie. Astfel, fiecare utilizator îsi poate crea propria grila de programe. Oferta include peste 300 de canale, printre care se regasesc si posturile TV din România.

  Mai mult, vor fi oferite facilitati necunoscute televiziunii prin cablu clasice, precum furnizarea de filme si jocuri la cerere, înregistrarea si vizionarea ulterioara a emisiunilor TV în termen de 24 de ore, întreruperea programului si reluarea ulterioara din acelasi moment, înregistrarea si stocarea la cerere a emisiunilor pe termen mai mare de 24 de ore sau controlul parental.

  Serviciul va fi oferit sub forma unui pachet Triple Play, care pe lânga IPTV include si telefonie fixa cu minute incluse si Internet la viteza de 128kbps.

  „Acesta este primul serviciu IP TV din România. Avantajele fata de televiziunea clasica prin cablu sunt eliminarea interferentelor, definitia mai mare a imaginii, sunetul digital si serviciile multiple. Utilizatorii vor putea beneficia de aceste servicii prin conectarea la reteaua de fibra optica, prin intermediul unui set-top box care va sta sub televizor si care este, de fapt, un computer. Formatele video incluse vor fi MPEG2, MPEG4, H.264 si WM9”, a declarat Iosif Szavuj, executive manager iNES Group.

  Serviciul este destinat în special persoanelor fizice. „Investitia a fost foarte mare, iar preturile nu vor concura televiziunea prin cablu. Pachetul triple play este estimat la 60 euro pachetul de baza si 120 de euro pachetul cel mai scump. Peste acestea vin serviciile adaugate, aditionale. Costul unui film va fi asemanator închirierii unui DVD. Taxa de instalare, care include si set-top box-ul, este în acest moment estimata la 500 de euro. Serviciul va fi oferit pentru început exclusiv în Bucuresti. Cererile vin din toate zonele din Bucuresti. Pâna la sfârsitul anului estimam 500 – 1000 de clienti”, a mai declarat Iosif Szavuj. Revista CHIP

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. INES IPTV
  By boom_bastik in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 9
  Last Post: 16th July 2006, 21:11
 2. c/s Group
  By spoofer in forum RDI - English
  Replies: 0
  Last Post: 30th July 2005, 20:23
 3. Canalele Mediaset:Italia1,Rete4,Canale5 in grila Ines IPTV
  By serpiko in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 7
  Last Post: 26th April 2005, 16:08
 4. FTH IPTV Ines s-a lansat
  By Unuseroarecare in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 12
  Last Post: 14th March 2005, 16:55

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top