Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Se poate ?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate ?

    Eu am ss2 si am posibilitatea sa ma leg la un server gbox.Ma poate ajuta cineva sa fac setarile pt gbox la calculator ? Eu sunt incepator si nu stiu cum .
    Va multumesc anticipat !

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-as recomanda www.cardsharing.tk , dar acolo vei vedea mesajul : Site deleted by HOME.RO staff.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde mi-ai mutat topicul totusi ?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tupilus
    unde mi-ai mutat topicul totusi ?
    Acolo unde ii este locul unei placi DVB, adica la sectiunea Placi DVB!

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E mai simplu sa mutati decat sa ajutati! Man ai aici ce iti trebuie... http://skycleaner.mylivepage.com/file/?fileid=725
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    E mai simplu sa mutati decat sa ajutati!
    Am incercat sa-l ajut sa-si gaseasca postul, la restul, daca nu stiu, nu ma bag.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. se poate?
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 05:59
  2. CAM CU SS2 se poate?
    By me_and_i in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th December 2004, 10:31
  3. se poate?
    By abciuga in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2004, 00:26
  4. Se poate ?
    By tupilus in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 09:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top