Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: De ce?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default De ce?

    De ce la scanare imi apar TV:103, dar receptorul imi arata doar 100?
    Tvs-urile sunt o tampenie. NU-mi convine sa le finanatez.
    Dar asta e. Pana la aparitia unui DTH gen D+ mai asteptam.
    digi tv extra 1 & canal+ ajunge!...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: De ce?

    Quote Originally Posted by tofu
    Tvs-urile sunt o tampenie. NU-mi convine sa le finanatez.
    Chestia e ca ele ne finanteaza subventia la abonamente , si la receptoare date-n custodie
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pentru ca tu esti abonat rds, cetatean roman si contezi doar pentru numarul de abonati, cererile catre digi -axn-uri, boomeran tec nu s-au incheiat cu nimic din partea loor

    Si ce daca e vant …
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu…..

    ETERNA MAXIMA

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica nu se plateste difuzarea lor?
    digi tv extra 1 & canal+ ajunge!...

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: De ce?

    Quote Originally Posted by tofu
    Tvs-urile sunt o tampenie. NU-mi convine sa le finanatez.
    man , voi vb ca sa vb.

    ti-a cerut cineva un ban in + ca a bagat Craiovita , Analog sau mai stiu eu ce , in pachetul de baza ?


    NU

    atunci nu mai vb ampulea.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: De ce?

    Quote Originally Posted by tofu
    De ce la scanare imi apar TV:103, dar receptorul imi arata doar 100?
    Tvs-urile sunt o tampenie. NU-mi convine sa le finanatez.
    Dar asta e. Pana la aparitia unui DTH gen D+ mai asteptam.
    Asa-mi arata si mie receiver-ul inainte de update(la scanare gasea 103 iar apoi aveam doar 100)
    totusi daca apesi 101(102sau 103) pe telecomanda si apoi OK o sa le poti vedea(receiver-ul le ascunde...o fi vreun bug)
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top