Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default VLC si BSPlayer pe TV

    Incerc sa vad un .avi de pe PC pe tv cu cablu tras de la iesirea S_Video. Cablul e bun, se vede totul bine pe ecran, adica tot ce e pe monitorul PC-ului e si pe tv - clona. Dar cind dau drumul la film pe bsplayer - imagine cucu! Negru. Doar subtitlurile. Pe monitor e ok. Ce pot face? E din setari?
    SHALOM

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: BSPlayer pe TV

    Quote Originally Posted by isr2002
    Incerc sa vad un .avi de pe PC pe tv cu cablu tras de la iesirea S_Video. Cablul e bun, se vede totul bine pe ecran, adica tot ce e pe monitorul PC-ului e si pe tv - clona. Dar cind dau drumul la film pe bsplayer - imagine cucu! Negru. Doar subtitlurile. Pe monitor e ok. Ce pot face? E din setari?
    Trebuie sa setezi ca primary display TV-ul si nu monitorul in setarile placii video, la clonare.



    ss2 rev2.3, Alt-Dvb 2.x, DvbDream 1.x

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai pe acelasi calculator mi-a mers acum citva timp, adica se vedea si colo si colo. Dar aveam Win'98SE pe el. Acum am XP.
    Poate nu m-am facut bine inteles. Sa zicem ca fereastra BSPlayer nu e pe tot monitorul ci doar pe o portiune, in rest se vede in background word, excel sau ce naiba mai am deschis. Ei, pe monitor, in imaginea aia micuta se vede filmul dar pe tv - nu. Pe tv se vad toate celelalte iar in fereastra unde e filmul e negru - doar subtitrarile.
    SHALOM

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Click dreapta > Options > Preferences > Video > Video Rendering > Rendering Mode , si acolo alegi altceva . (ex: VMR9)

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici e vorba de OVERLAY. Ţie îţi afişează doar un "strat". Încearcă ce ţi-a zis Blană şi nu vei avea probleme.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, a mers!
    SHALOM

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am acceasi problema cu VLC. Am cautat aceeasi rezolvare dar nu am gasit nici 'rendering' nici 'overlay'.
    Merge cum a zis darkt, sa fac tv-ul primary. Dar de ce nu merge si pe amindoua ecrane in acelasi timp?
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Am nevoie de BSPlayer.Pro.v1.42.(833)
    By SAFETRON1 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 4
    Last Post: 14th November 2006, 23:18
  2. BSPlayer 2.0 PRO
    By isr2002 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 7
    Last Post: 12th July 2006, 05:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top