Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default In LONDRA ce pachete romanesti se pot receptiona ?

    Care din pachetele romanesti (BOOM, DIGI, MAX, FOCUS) au acoperire - se pot receptiona - in LONDRA ?

    As vrea sa stiu parerile celor care stau acolo si a prins....

    ...ca in rest ma pot uita si eu pe lyngsat.com sa vad hartile de acoperire ale satelitilor

    Va multumesc mult

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce faci mah ? Te muti la Londra ? Vezi ca acolo e scumpete mare
    La Londra merg toate mai putin Boom si Focus.Asa ca ai de unde alege Digi 1 si Digi 2 (Max,asa se zvoneste)

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E clar ....

    Daca imi zici mie cum ai acoperire buna cu Focus :


    Si nu ai acoperire cu Digi :


    Atunci mananc eu toti capsunii pana dau in icter .

    P.S. Londra se afla in Marea Britanie .

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conform hartilor de acoperire , destul de relative focus are cel mai slab semnal in zona Londrei , 44 , urmat de boom cu 46 , max cu 49Sirius/50W2 si digi cu 50 .

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ar parea : ca MAX si DIGI ar avea semnal in rest nu.....

    ......ma gandesc daca DOLCE TV ar putea avea un semnal mai bun

    Totusi ramane un semn de intrebare pentru DIGI ..........avand in vedere ca multi se plang in ROmania de semnalul slab al acestui pachet pe timp nefavorabil....

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt curios cine ii da voie cuiva in Londra sa puna antena de 1.6 !
    Romeo , raman numai cele 2 variante cu antene acceptabile : max si digi . Pui o antena de 0.9 si e perfect .

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,954
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Blana , stai linistit ca eu am patit-o.

    ma suna o cunostinta sa-i dau numele satelitilor unde transmite Max si ceva frecvente , sa poata instala si el antena.
    ii dau tot ce vrea , iar dupa 4 ore de incercari ma suna iarasi , ca , sigur i-am dat frecventele bune , ma intreaba.

    ii zic , oi fi eu timpit , dar nu-mi bat joc de tine , stai ca vin sa vad ce-ai facut.

    cind ajung acolo , ce crezi , Receptor Humax si cartela Digi.

    ce vreau sa zic , intelegeti voi.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Sunt curios cine ii da voie cuiva in Londra sa puna antena de 1.6 !
    Romeo , raman numai cele 2 variante cu antene acceptabile : max si digi . Pui o antena de 0.9 si e perfect .
    Singura problema la digi cu 0.9 e cand ploua ( si e cam des ) pierzi semnalul . Recomand o antena mai mare daca e posibil . Pentru focus 1m e de ajuns . Noroc

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PLANETA SATURN ?
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru LONDRA recomandat ar fi MAX merge cu antena de 0,9 perfect.
    Restul sint varza si ca receptie si ca, conserve. :P

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Caz concret.

    Locuiesc in Londra. (Stratford). Antena Triax de 1.1
    Nu am probleme cu Digi (doar cand ploua foarte tare)
    Focus intra bine (in schimb sunt mai sensibili la ploaie. Pe aceeasi ploaie, daca nu intra Focus, in schimb intra Digi)

    De exemplu la Dinamo Kiev - Steaua, a plouat f tare. Focus nu intra in schimb Digi intra insa cu probleme.

    Max intra fara nici o problema

    Boom nu intra deloc. Nu am reusit sub nici o forma sa gasesc Amos.

    PS. Antena e reglata ca la carte si e pe un suport verificat cu cumpana.
    Taranul de oras, e cel mai prost animal. (Parazitii)

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut si BOOM,dar rupea destul de des(asta tot cu triax 1.1) poate cu 1.5 s-ar vedea si bumul lor
    adi.H

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Antarctica
    Posts
    191
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rcd
    cum mai e la london?am stat si eu un an de zile langa tine,in walthamstaw,pe belgrave rd.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cyrus

    vorba poetului "toate-s vechi si noua toate". La fel cum stii, nimic nou. Poate doar mai multi polonezi. Si se pare ca dupa 1 Ian si mai multi romani. :d
    Taranul de oras, e cel mai prost animal. (Parazitii)

  14. #14
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    @Blana , stai linistit ca eu am patit-o.

    ma suna o cunostinta sa-i dau numele satelitilor unde transmite Max si ceva frecvente , sa poata instala si el antena.
    ii dau tot ce vrea , iar dupa 4 ore de incercari ma suna iarasi , ca , sigur i-am dat frecventele bune , ma intreaba.

    ii zic , oi fi eu timpit , dar nu-mi bat joc de tine , stai ca vin sa vad ce-ai facut.

    cind ajung acolo , ce crezi , Receptor Humax si cartela Digi.

    ce vreau sa zic , intelegeti voi.
    salut @badboy. tocmai ma gindeam sa intervin si eu. m-ai uns pe suflet.
    eu zic sa ii propunem ibercului sa facem o excursie la sora-sa si sa-i vedem si noi antena
    ss1 ci , 120.,lnb 0,2 pentium 2., intel 350, 128sdr, hdd 6 giga.

  15. #15
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,954
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ***
    eu zic sa ii propunem ibercului sa facem o excursie la sora-sa si sa-i vedem si noi antena
    cea mai tare idee.

    is de acord 100%

    gata oameni buni , facem excursie la London.
    inscrierea aici in topic si poate primim si adresa unde sa ne cazam

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Care din pachetele romanesti se pot receptiona in LONDRA ???
    By romeo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 26th October 2006, 06:08
  2. cineva din Anglia?Londra
    By lore in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th January 2006, 04:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top