Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Kanal D in DTH

 1. #1
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2006
  Location
  Banie
  Posts
  85
  Posts Thanks / Likes

  Default Kanal D in DTH

  Ce se mai stie de turcii de la Dogan si televiziunea lor de 35 milioane de euro?
  http://www.kanald.ro/ este underconstruction

  Link imagine sters. Te rog frumos, data viitoare cand postezi o imagine direct atunci foloseste ceva mai discret, nu una de 1700*1900 de pixeli. Daca vrei sa pui o imagine atat de mare, atunci baga la imageshack sau undeva si aici da numai link catre imagine printr-un thumbnail. Daca postezi o imagine atunci sa tii cont de faptul ca majoritatea userilor folosesc monitor cu rezolutie 1024*768, si o imagine atat de mare nu numai ca este deranjant insa nici nu pot sa-te uiti la el fara a-l salva si a scoate intr-o rezolutie mai mica. mersii pt. intelegere, MrMxyzptlk
  ROMANI prin nastere,OLTENI prin gratie divina!

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  United States of Europe
  Posts
  17,549
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ultimele stiri despre Canal D au o vechime de o luna. Mai jos fac o sinteza a lor:

  Kanal D, in Romania.
  - Postul de televiziune era programat sa inceapa transmisia luna aceasta, numai ca in afara de licenta obtinuta de la CNA, nu exista nici un semn ca lucrurile se misca.
  - Dupa ce Cristi Burci a renuntat la colaborarea cu Dogan Media din cauza unor neintelegeri financiare, trustul turcesc nu are nici un reprezentant in Romania. Mai mult, nu exista un sediu, studiouri, personal si nici aparatura tehnica. In schimb exista un director de programe, Radu Voicu, care, putin speriat de intrebarile noastre, ne-a declarat: ”Imi pare rau, dar nu am voie sa va ofer nici un fel de informatii. Nu ma intrebati despre cine se ocupa de televiziune, despre sediu sau despre grila de programe pentru ca nu va pot raspunde. Nu eu sunt persoana abilitata sa o faca. De fapt, momentan nu exista o astfel de persoana”...
  - Detinatoarea licentei audiovizuale in Romania este societatea Dogan Media International SA, ai carei actionari sunt Dogan Media International GMBH (Germania), actionar principal, care detine pachetul majoritar cu 96% din actiuni, Milliyet Verlags-Und Handels GMBH (Germania), Enteralde Handels GMBH (Germania), Yasar Begumhan Dogan Faralyali si Mehmet Ali Yalcindg, fiecare cu cate 1%.
  - compania din Germania Cinegy Media Suite TV, care asigura logistica si transmisia tuturor posturilor de televiziune detinute de Dogan Media in Turcia, nu stie decat ca se va deschide in Bucuresti acest post de televiziune, fara sa ne poata oferi mai multe amanunte.
  - Surse din Cinegy Media Suite TV sustin ca de lansarea postului Kanal D in Romania se va ocupa Galaxyteknik, membru al Dogan Holding Group.
  - Chiar daca Dogan Media si-a luat licenta pentru postul de televiziune Kanal D, deocamdata se poarta discutii la un nivel mult prea inalt pentru a se putea sti o data exacta a lansarii sau, si mai mult, ce vedete vor aparea pe genericul lor.
  - In acest week-end, cei de la Galaxyteknik vor purta o serie de negocieri in Germania cu firma - mama, Cinegy Media Suite TV, discutii care privesc in special detaliile tehnice.
  Salut Prieteni!


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Kanal D HD
  By darkt in forum TV-HD
  Replies: 0
  Last Post: 27th September 2006, 19:29
 2. Un nou canal in hd : Kanal D HD
  By darkt in forum Placi DVB
  Replies: 0
  Last Post: 27th September 2006, 19:21
 3. Kanal D România (OTV?-prima2)
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 3
  Last Post: 10th June 2006, 05:41
 4. Kanal 4 replaces TV Danmark
  By gepeto in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 28th March 2006, 14:38

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top