Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Eroare 3333

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Bucuresti Berceni s. 4
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default Eroare 3333

    Chiar nu se poate face nimic altceva in afara de al schimba?
    Flash rom sau ceva de genul asta
    Update wait....0% reboot Hyundai Corp.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acesta eroare apare doar atunci cand receptorul este scos de sunb tensiune in timpul update-ului.Deci nu mai impusca pe nimeni decat eventual pe cel ce a oprit procesul de update.Du-te cu al la casierie pentru ca nu exista alta solutie.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Bucuresti Berceni s. 4
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default error 3333

    sau eventual pe cine nu s-a gandit sa puna un RS-232 in Hyundai
    P.S nu a "taiat" nimeni alimentarea...a facut totul singur
    Sunt in ITA...e cam mult pana la casierie

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default 1160 na

    Salutare ,la fel am patzito si eu fara sa ma ating de receiver,si fara s-al scot din retzea,am intzeles ca putem sa-l aruncam,mai bine faci un abonament nou si iesi mai bine(parerea mea),noroc ca maine ma duc in tzara.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la fel am patit si eu acum 5 minute.Am incercat sa-i fac update cu condensatorul si uite ca am avut ghinion.La 1120 a mers perfect fara nici o problema,dar uite ca la 1160 parca are draci in el.Chiar nu exista alta cale decat caseria?Aia de la caserie ce-i fac?ii schimba sursa? sau iti schimba receptorul?
    Daca schimb sursa cu alta de la acelasi receptor ca sa fac update oare merge? De fapt e riscul prea mare pt ca daca se duce pe rapa si al 2-lea receptor atunci nu mai ai niciunul,asa-i?Tare asi fi curios ce fac aia de la digi cu el? nu cred ca le arunca.Sant sigur ca se poate repara.Poate ca a mai patit cineva asa ceva.
    scrieti aici solutiile voastre

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mesaj eroare
    By raduchi in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 22nd July 2006, 23:01
  2. eroare
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 17th January 2005, 19:25
  3. Eroare cu multiec9.2?
    By Skystar1+8 in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 14th September 2004, 01:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top