Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyItalia + Alt-DVB --- HELPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!

    Poate cineva sa-mi spuna si mie de unde se poate lua o lista cu transpondere pt. SkyItalia care sa mearga...Eu pe lista mea vad numai ca nu am semnal (

    Poate fi din cauza ca am o antena de doar 90cm? Restul merge OK, doar pachetul asat nu reusesc sa-l prind.

    Please help

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar ti-a mers vreodata?
    O lista cu toate transponderele ai aici: http://www.kingofsat.net/en/packages.php?id=51

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai apareau intr-o lista cu programe pentru Alt-DVB si credeam ca daca sunt acolo probabil ca trebuie sa se si prinda... si pe transponderele respective la scanare imi zice ca no signal ...Asa ca nu stiu ce sa mai fac.

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai SkyStar2 v2.3 incearca BlindScanner . Iti genereaza un .ini cu transponderii .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e ca nu e 2.3...si io initial am vrut sa incerc cu blindscaner...dar....

    asa ca trebuie sa caut pe altundeva

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci ia asta .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult... o sa incerc si cu lista asta. Problema este ca in alt-dvb imi zice pe transponderii respectivi ca nu este semnal. Aici e nedumerirea mea. Daca ma poti ajuta din punctul asat de vedere...sau orice tips &tricks ar fi de mare ajutor

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alt tip&trick decat disable/enable B2C2 Broadband Receiver .. nu cred sa mai fie .. Incearca .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult. O sa incerc....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. merge skyitalia cu dragoncam ?
    By ianyika in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 19th August 2006, 03:23
  2. SkyItalia and Cams in general.
    By shoko in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 17th January 2006, 18:24
  3. SkyItalia
    By anetea in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 14th June 2005, 12:28
  4. SkyItalia
    By ProNet in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 31st May 2005, 01:10
  5. Lumina pe skyITALIA CU SS2
    By romisat2003 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 27th July 2004, 20:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top