Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default AltDvb Audio Problem


    I am using anexus-s with a ATI X1600 and when I use AltDVB in the soft mode
    I either get a freezing picture with good sound or a good picture with an
    echo. Before I fried my hard drive I had it working good, but since then
    no luck finding the right combination of files yet. The picture on the T/V
    is a split second ahead of the pc monitor and I get the sound twice on the
    pc, one that matches the picture on the T/V and one that matches the
    picture on the pc so I end up with an echo. I am wondering where I can
    find a working "Configeration","Filter",and "Graph" folders from a working
    AltDvb with a set up some thing like mine or tell me where I screwed up
    the settings. Thanking any one in advance for help.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    search for graphedit, if you don't have it already, and use that to mix and match the codecs which best suits your needs. i suggest you use nvidia (yes, even on ATI cards). google for Roger Rabbit codec pack and use that for your filtergraph options.

    for the life of me, i cannot understand why you opt software mode instead of the hardware mode? hardware mode does not need any kind of filtergraph, etc.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default


    I have an older 27" t/v but on my PC I have a 6 speaker sound system and a 19" lcd monitor. Thanks for the info, I will play with graph edit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Startrack 709-CI audio problem
    By Kahlid in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 15th January 2006, 04:41
  2. Hum TV on Pas7/10 audio problem?
    By masood in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 11th January 2006, 13:43
  3. DM Digital Audio problem
    By Afzalnajaf in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 3rd January 2006, 19:00
  4. THAICOM 2/3 FRO.3585V26667 AUDIO PROBLEM HELP ME
    By LUQMAN_ALI in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 4th December 2005, 06:59
  5. Dm audio problem on viva
    By malikshahidjeee in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 10th November 2005, 05:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top