Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default inregistrare de pe dream pe server

    cum se poate programa o inregistrare de pe dream 500s pe server din telecomanda? in Timer list am doar optiunile de Ngrab si Switch, nu si cea de DVR. pe interfata de web, insa , functioneaza.
    ce se poate face?
    sud-estul Europei, undeva in Balcani

  2. #2
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat,
    uite la mine pe Gemini MaxVar 3.10 ( hdd montat CIFS ), apare DVR-ul si il si folosesc zilnic.





    Ce imagine ai pe dream ?
    Pune-ti Geminiul daca nu ai asta instalata.

    L.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    folosesc o imagine Colosseum 1.0 MaxVar, de care sunt foarte multumit in rest. HDD-ul il am montat pe NFS, inregistreaza perfect, fara dropuri sau patratele. E ciudat cum de intr-o imagine foarte bine pusa la punct lipseste optinea DVR in Timer List. (vezi foto1)



    Pe de alta parte, un Event programat pe PC il recunoaste, dar tot nu vede casuta DVR (vezi foto2)



    P.S. Stie careva de pe RDI cum poate fi editat meniul Timer la DM500S-Colosseum sau un eventual plugin care sa poata suplini aceasta lipsa?
    sud-estul Europei, undeva in Balcani

  4. #4
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci pare un bug in Coloseum.
    Dupa cum vad in drop list dupa ngrab mai ai o lini goala, probabil acolo ar trebui sa fie DVR-ul, incearca sa vezi daca poti selecta linia aia.

    Eventual treci pe Gemini 3.2 maxvar, e stabila si cred ca are toate optinunile lui Coloseum, altfel pina nu corecteaza ei si apare o alta imagine slabe sanse sa poti remedia bug-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Inregistrare pe SS2
    By doroftei in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 4th June 2006, 11:32
  2. now newcamd server+g-box server who want to join
    By sh_sh_sa in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 20th March 2006, 15:13
  3. Replies: 0
    Last Post: 3rd March 2006, 16:18
  4. inregistrare pe pc cu dream 500
    By ziggi in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 16th February 2006, 14:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top