Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default nokia dbox2 neutrino

    salut
    cine imi poate spune cum pot sä bag cheile manual la un dbox2 ?
    ( image=neutrino)

    merci fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    daca te referi sa le schimbi din telecomanda:intri cu TuxBox Comander in directurul var/keys si acolo cu butonul 4 intri in meniul de editare a fisierul de chei-de ex camd3.keys-care vrei tu.Cu OK marchezi bara care vrei s-o modifici dupa care scrii cheia noua.Cand parasesti meniul confirmi cu tasat rosie modificarile facute.
    Da ce:nu te poti lega cu PC-ul la DBox?
    Tote cele bune
    ciolpan

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciolpan
    Salut,
    daca te referi sa le schimbi din telecomanda:intri cu TuxBox Comander in directurul var/keys si acolo cu butonul 4 intri in meniul de editare a fisierul de chei-de ex camd3.keys-care vrei tu.Cu OK marchezi bara care vrei s-o modifici dupa care scrii cheia noua.Cand parasesti meniul confirmi cu tasat rosie modificarile facute.
    Da ce:nu te poti lega cu PC-ul la DBox?
    Tote cele bune
    ciolpan
    merci fain de räspuns
    dboxul l-am fäcut pentru unul care nu are pc acasä si vrea sä-si bage cheile manual
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. B1TV/max pe Dbox2 cu neutrino
    By ciolpan in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 17th May 2006, 04:49
  2. dbox2 neutrino settings
    By Sweetnice in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 16th April 2006, 13:25
  3. GBox on DBox2(Neutrino)
    By flatline in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th September 2005, 09:25
  4. Settings-Neutrino Dbox2
    By FLAVIUS in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 1st August 2005, 09:23
  5. Dbox2> neutrino> stab motor
    By dongle in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 21st May 2005, 21:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top