Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default se lucreaza la TP-uri?

    as vrea sa stiu daca se fac ceva lucrari la tp-uri pentru ca mie nu imi merge bine cel pe care e PRO TV si Telesport. am dat de vreo 3 ori factory reset, si la fel face. as vrea sa stiu daca e de la mine sau daca e alta cauza. vremea e una favorabila aici, deci nu sunt probleme din cauze meteorologice.
    multumesc.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge . 83 cu 81.

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/8381.jpg[/img]

  3. #3
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand dau scanare la acest TP 12643 H imi da eroare. dc? ce ar trebui sa fac?
    multumesc.

  4. #4
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    Quote Originally Posted by iezuit777
    cand dau scanare la acest TP 12643 H imi da eroare. dc? ce ar trebui sa fac?
    multumesc.
    Cat semnal ai pe celelalte TP-uri?
    pai la semnal am la toate 80% dar la calitate pe unele imi e de 30% iar la altele de 40 si chiar mai mult. pe cel cu protv imi e de 30. acum imi merge, apoi se opreste, cateodata imi da ca nu e semnal deloc. nu inteleg. s-a mutat antena cumva? sau lnb-ul?

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a mutat antena
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se lucreaza la pachetul croat
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 19th October 2006, 20:49
  2. Se lucreaza la Digi! Programe noi
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 53
    Last Post: 2nd March 2006, 14:29
  3. Se lucreaza la Digi.....
    By becali_nou in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 18
    Last Post: 15th October 2005, 14:00
  4. se lucreaza la Max TV
    By kingcbc1 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 33
    Last Post: 20th July 2005, 09:54
  5. SE LUCREAZA SI LA FOCUS SAT / NEW FIRMWARE!!!
    By ovex in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 19th July 2005, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top