Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 85
  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft update la Digi

    Versiune de soft noua este disponibila pentru HSS 1120 si 1160.
    Ca noutati am remarcat un meniu nou pentru sunet , noi sateliti presetati , EPG mai rapid si stabilitate in functionare (atat cat am putut testa in 5 ore)

    Azi sau maine va fi disponibila si versiune noua de soft pentru Digi+II care va corecta bugurile semnalate de dumneavostra in acest board.

    Viitoare versiune de soft va fi pregatita pentru noile programe PPV ce vor fi disponibile in curand.

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce nu pot descarca noua versiune pt 1160 am incercat azi de 2 ori si imi zice ca nu exista o versiune mai noua , si ultima versiune e de pe 31/05/2006

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeoX
    de ce nu pot descarca noua versiune pt 1160 am incercat azi de 2 ori si imi zice ca nu exista o versiune mai noua , si ultima versiune e de pe 31/05/2006
    Azi am descarcat si eu noua versiune de soft 1.25 la este din data de 18.09.06. Am dat TV pe tvr 2 si am apasat concomitet doua butoane de pe conserva CH+ si CH- timp de 2 sau 3 secunde dupa care a inceput sa incarce care a durat cam 7 sau 8 minute
    Succes

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult , am reusit in celoe din urma a luat-o si la mine dar cu greu , e bine totusi ca a mers si acum sa ne apucam de teste sa cedm schimbarile

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand va avea si Humax Digi+ software nou?
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Soft update la Digi

    Quote Originally Posted by snow
    Quote Originally Posted by Fanta

    Azi sau maine va fi disponibila si versiune noua de soft pentru Digi+II care va corecta bugurile semnalate de dumneavostra in acest board.


    Fanta
    RDI Team
    Cred ca @ ronnie se refera la Humax Digi+ I, nu Humax II
    Salut Prieteni!


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca am luat noul soft pentru conserva 1120 (versiunea 1.31). Si iata ce pot sa zic:

    Wow, la un moment dat ieri seara am avut 1171 canale memorate in conserva (!). Deci nu mai este o conserva cu 164 de canale, insa nu stiu care este limita maxima (poate ca 1171? ). Insa: dupa o scanare pe HOTBIRD mi-a omorat setarile de pe Intelsat, si TP-urile Digi. de aceea a trebuit sa resetez conserva ... Deci ar trebuii sa eliminati aceasta problema.

    Volume Management: o idee buna, sa presetez canalele la un nivel de sunet, dar ar trebuii sa exista si o optiune (care sa fie default de altfel) ca managementul sunetului sa se faca automat si daca precizez un nivel anume la un canal atunci sa-mi aduca setarile predefinite acolo. Pentru ca este enervant ca eu am dat sunetul mai incep seara pentru ca mergea prea tare si cand am dat pe un alt canal atunci iarasi a revenit la nivelul initial setat la Volume Management.

    Scanare canale pe Thor3 si Hotbird: de ce nu se introduce la scanare optiunea de Free, Free+Scrambled cum este si la scanarea/TP. Am dat scanare pe Hotbird si mi-a gasit toate canalele codate si mamma mia ce dezordine s-a facut in lista de canale. Ar trebuii sa exista si la Network Scan optiunea de numai FTA sau FTA+Codate ...

    Atat momentan pentru ca n-am avut timp sa testez mai mult. Dar astazi mai fac teste.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Soft update la Digi

    Quote Originally Posted by gepeto
    Quote Originally Posted by snow
    Quote Originally Posted by Fanta

    Azi sau maine va fi disponibila si versiune noua de soft pentru Digi+II care va corecta bugurile semnalate de dumneavostra in acest board.


    Fanta
    RDI Team
    Cred ca @ ronnie se refera la Humax Digi+ I, nu Hunax II
    DIGI+1 cu exceptia unor chichite neesentiale, daca receptorul se foloseste numai pt vizionarea acestui pachet, merge impecabil, nu are nevoie de update. Ii sfatuiesc pe cei care au avut norocul sa-l achizitioneze sa nu il vinda. Din pacate sau cam grabit cu modelul 2, nu posed asa ceva dar toti care au se pling....probabil a fost lansat in viteza si a sfirsit tot in stilul caracteristic acestei firme - prost. Probabil ca updateul va fi anuntat ca o mega-bomba si o mare realizare a acestei firme care are pe prim plan clientul etc etc etc etc etc.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, m-am referit la Humax Digi+ I
    cu toate ca merge foarte bine si sunt multumit, niste probleme minore cu caracterele in EPG

    nu cred ca are acea limitare de 100canale ca HSS 1160
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  10. #10
    alin_cip
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am si eu un HSS 1120 (C=6000 mf) si nu pot sa fac update.
    Am incercat si pe tvr2 si 1 dar nimic.
    Va rog sa ma ajutati!
    Va multumesc.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft update la Digi

    @alin_cip

    Singura solutie la tine cu 1120 este ori s mergi tu la digi s-ti fac ei actualizarea de soft sau varianta condensatorului pe care am fcut-o eu chiar acum cu succes informatii vezi aici http://www.********.com/f2/viewtopic....er=asc&start=0[/quote]

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici nu fa ... Volume Management-ul o sa te omoare. katastrofa cu Kappa

  13. #13
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    nici nu fa ... Volume Management-ul o sa te omoare. katastrofa cu Kappa
    nu inteleg DE CE ?

    eu le-am reglat pe toate programele la un anumit volum si acolo au ramas.

  14. #14
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate si aceasta versiune de software e varza ,conform traditiei Digi.Sustin in continuare ca si aceasta atat de hulita conserva ar putea fi un receptor acceptabil daca ar avea un soft bun.Cum s-a dovedit ca si Humax 2 desi e un receptor bun are multe probleme datorate softului Digiot.

  15. #15
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ioany
    Din pacate si aceasta versiune de software e varza ,conform traditiei Digi.Sustin in continuare ca si aceasta atat de hulita conserva ar putea fi un receptor acceptabil daca ar avea un soft bun.Cum s-a dovedit ca si Humax 2 desi e un receptor bun are multe probleme datorate softului Digiot.
    OK , pina acum nu m-am bagat in nicio discutie referitoare la DTH-urile RO.

    dar , zi-mi te rog , de ce versiunea asta e varza ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se comporta Humax-ul de la DIGI dupa update-ul de soft?
    By djsorin in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 20th November 2006, 22:24
  2. update de soft la 1160
    By boy2good in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 33
    Last Post: 15th November 2006, 02:40
  3. SRT 6005 - update soft
    By pytonu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 28th July 2006, 01:01
  4. DIGI un nou soft 1.29
    By gheorghita in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 4th March 2006, 01:40
  5. DIGI un nou soft 1.29
    By gheorghita in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 22:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top