Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft nou pentru HSS-1160NA (ver. 1.25)

    Salut,

    Azi am avut o pana de curent mai lunga, dar nimic neobisnuit. Am pornit HSS-ul dupa un timp si a pronit cu imaginea de Factory Reset (selecteaza limba si OK). Aargh, am pierdut toate setairle si configuratiile pentru Hotbird si Astra. Ei bine, daca chiar asa, sa incerc on SW update, ca ieri oricum facea figuri, pe care nu a mai facut pana acum (se bloca in timpul vizionarii unor filme).
    Si, acum scrie ca am verziunea 1.25 din 18/09/2006! Am facut un Factory Set si dupa cum vad gaseste canalele de pe Hotbird fara a fi nevoie sa configurez Diseq-ul sau sa adaug TP-uril de pe Hotbird. Am trei LNB-uri (I1002, Hotbird si Astra) si scanarea dupa Factory Set a gasit 1150 canale TV si 452 canale radio (desigur a gasit si programele codate pe HB si Thor...)
    Deci aceasta este verziunea asteptata cu suport pt. satelitul HB!
    Partea proasta e ca imi va trebuie cateva zile ca sa aranjez din nou canalele si sa streg cele codate sau proaste.
    Alte schimbari nu am descoperit pana acum.

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Soft nou pentru HSS-1160NA (ver. 1.25)

    Quote Originally Posted by amandigi
    ..... ca ieri oricum facea figuri, pe care nu a mai facut pana acum (se bloca in timpul vizionarii unor filme)...
    \

    Chestia asta mi s-a intamplat si mie de cateva ori. Cei care trebuie sa auda, poate iau aminte

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    B-N
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Soft nou pentru HSS-1160NA (ver. 1.25)

    Quote Originally Posted by rpintea
    Quote Originally Posted by amandigi
    ..... ca ieri oricum facea figuri, pe care nu a mai facut pana acum (se bloca in timpul vizionarii unor filme)...
    \

    Chestia asta mi s-a intamplat si mie de cateva ori. Cei care trebuie sa auda, poate iau aminte
    Sa inteleg ca nu se va mai bloca imaginea daca se incarca noul soft?
    Ieri am patit si eu figurile de mai sus cu HSS-ul.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cateva imbunatatiri:
    - se pare ca lista alfabetica functioneaza normal
    - programele digi pot fi mutate si la sfaristul listei (si raman acolo)
    - se pare ca displayul pt. EPG la canale maghiare e OK acum

    Ce nu a fost corectat si e foarte enervant:
    - cu stregerea programului tot ramane stres si numarul asociat
    - EPG-ul pentru canalel maghiare nu apare cand meniul e setat la Engleza/Romana si invers

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Soft nou pentru HSS-1160NA (ver. 1.25)

    Quote Originally Posted by GHM
    Sa inteleg ca nu se va mai bloca imaginea daca se incarca noul soft?
    Ieri am patit si eu figurile de mai sus cu HSS-ul.
    Nu stiu. Eu am avut astfel de probleme *numai* ieri si de doua ori intr-un timp relativ scurt! Se mai bloca cand navigam in meniu si la rearanjarea programelor, dar nu in timpul vizinoarii.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..curios..si la mine s-a blocat ieri..a fost prima oara dupa foarte mult timp...oricum m-am linistit ca " e de la ei"...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O chestie foarte tare in noul soft este tool-ul care-ti permite egalizarea sunetelor pe fiecare canal in parte.

  8. #8
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by card76
    O chestie foarte tare in noul soft este tool-ul care-ti permite egalizarea sunetelor pe fiecare canal in parte.

    ceea ce pare pt tine o chestie foarte tare, mie mi se pare o tampenie foarte mare.
    Ideea de a egaliza canalele este excelenta, dar nu asa.........

    Asa este ca un mixer fara linie master.., si fara macar un buton cu care sa readuci canalele la un nivel.

    am 300 de canale memorate in conserva si trebuie sa setez sonorul manual pt fiecare.

    si eu m-am bucurat la inceput, cand am crezut ca e doar in meniu optiunea asta. Dar am vazut ca volumul pe canale ramane la nivelul pe care-l selectez pe fiecare canal. Adica nu mai este un volum general, ca pana acum.

    Asta face practic , ca functia volum din conserva sa nu mai poate fi folosita, doar pt egalizare. (ramane de folosit "volumul" din televizor)

    Daca noua functie era un tool separat, era intradevar o chestie tare. Dar asa volumul ramane memorat pe fiecare canal in parte, fara un volumul master pt. toate canalele.

    In concluzie, ideea e excelenta, realizarea dezastruoasa.

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oare cite versiuni de soft vor mai apare pina sa va putea face un update.normal-firesc,cu telecomanda? tot e bine ca am scapat de condensator

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa nu=l arunci inca, nu se stie niciodata ...

    PS
    Vezi ca ai niste PM-uri de la mine.

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa nu=l arunci inca, nu se stie niciodata ...
    s-ar putea sa avem nevoie de el la tine
    p.s:am primit si seria a-III-a,merci

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus-®-
    Asa este ca un mixer fara linie master.., si fara macar un buton cu care sa readuci canalele la un nivel.

    am 300 de canale memorate in conserva si trebuie sa setez sonorul manual pt fiecare.

    si eu m-am bucurat la inceput, cand am crezut ca e doar in meniu optiunea asta. Dar am vazut ca volumul pe canale ramane la nivelul pe care-l selectez pe fiecare canal. Adica nu mai este un volum general, ca pana acum.

    Asta face practic , ca functia volum din conserva sa nu mai poate fi folosita, doar pt egalizare. (ramane de folosit "volumul" din televizor)

    Daca noua functie era un tool separat, era intradevar o chestie tare. Dar asa volumul ramane memorat pe fiecare canal in parte, fara un volumul master pt. toate canalele.

    In concluzie, ideea e excelenta, realizarea dezastruoasa.
    Sunt total de acord cu tine. E foarte enervant acum. Sa spunem ca te uiti la TV dupa amiaza. Volumele sunt c-am pe la jumatate. Seara tarziu vrei sa te uiti din nou la cate ceva. Dai jos volumul pentru un canal, te duci la urmatorul si ... televizorul urla ca nu mai stii ce sa faci. Acum chiar as dori sa pot primi softul vechi inapoi, fiindca acest lucrcu cu volumul chiar strica toata bucuria pentru bugfixuri.

  13. #13
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un soft normal cand o sa iasa
    Cat sunt eu de nepriceput in domeniu.......dar softurile astea parca sun facute cu picioarele
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am bagat si eu scurt un update azi dimineata. Dupa aia am dat un factory reset si mi-a cautat si hotbird , Thor si altcva poate ca nu am stat dupa el sa vad ce face. Cautarea a fost cu pozitionerul diseqc oprit si nu mi-a gasit decit digi-urile si Thor. Unde astepta el sa gaseasca hotbird. Cam care ar fi configuratia standard de la factory. Mai multe LNB-uri si comutator ? Pe ce pozitie fiecare ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  15. #15
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    amandigi
    Dai jos volumul pentru un canal, te duci la urmatorul si ... televizorul urla ca nu mai stii ce sa faci.
    te simti jenat ca aud vecinii gemetele de pe spice?!?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DISEqC pentru HSS-1160NA
    By Cristi-C in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 20th September 2006, 06:44
  2. Soft pentru HSS
    By Radu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 27th September 2005, 17:29
  3. Soft pentru HSS 1120NA
    By barnes in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 21st August 2005, 11:24
  4. Soft pentru Kaon
    By zogo in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 24th April 2005, 19:04
  5. Soft mode pentru SS1 la Alt-DVB ?
    By cell1 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 2nd May 2004, 20:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top