Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500>Tuner defect?

    Cred ca am patit-o!
    Din nimic,dreamu' meu nu mai recunoaste semnal pe nici un satelit.Am rescris imaginea cu serialul,nu s-a rezolvat.In rest se comporta ok.Ce sa mai incerc inainte de dus la reparat...?
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eventual intra la antena setup si sterge din lista thor si mai adauga-l o data...nu ai semnal pe nici un alt satelit?
    masoara sa vezi de ai iesire spre lnb 14v sau 18v,..incearca si cu alt lnb

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am tensiune,intr-adevar! Ce-i de facut?...in afara de Germania?
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    incearca o reinstalare a imaginii, eu am patit o chestie de genul asta - nu vedea semnal pe niciun satelit - si am rezolvat problema prin rescrierea softului.
    sud-estul Europei, undeva in Balcani

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm, am patit si eu asa in cateva randuri si am rezolvat in acelasi mod
    adica prin rescrierea img.




  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rescris cu serialul,dar degeaba.am pus chiar firm original ....nimik.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar
    Am rescris cu serialul,dar degeaba.am pus chiar firm original ....nimik.
    Intr-o seara am crezut ca-l fac bucati asa m-a necajit.
    Am scris img. pe serial, am pus setari si tot nu mergea, credeam si eu ca s-a dus apoi am rescri img. cu flashwizard l-am configurat si a fost ok.
    Unde am gresit:-dupa rescrierea img. din graba si vazand ca ftp-ul se conecteza la dream fara sa configurez inainte IP-urile in comunication setup si ngrab streaming, am bagat captains, le vedea pe dream dar nu deschidea nimic. A doua oara am facut-o cum scrie la carte si a mers.
    Sa nu repeti si tu cumva gresala mea.




  8. #8
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am schimbat antena Si apoi nu stiu cum de a facut ....ca si-a revenit singur


  9. #9
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te mai chinui si du-l la reparat, tunerul e busit, tunerele alps au o rata foarte mare de defectiuni, deja a devenit o problema pentru marii distribuitori.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am tuner Alps.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ spoealar

    DB500 este legat la diseq sau la motor ? daca este asa pune pe direct pe un satelit si mai incearca o data

    cu dongle

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong SRT 4100 - tuner defect???
    By vasiletina in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 31st July 2009, 15:50
  2. LNB defect sau nu
    By bosbiciu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 1st December 2006, 04:36
  3. caut tuner dvb usb si tuner tv+radio usb
    By danu38 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2006, 01:13
  4. tvr in defect!
    By doctorul in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 10th January 2006, 07:57
  5. AXN ..defect ?
    By ulenpas in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 23rd December 2005, 12:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top