Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default UPC-Asstral isi incalca promisiunile

  Clientii din Cluj au aflat ca gratuitatea de un an la telefonia fixa, care era trecuta in contract, va disparea de la 1 noiembrie.

  UPC-Astral a decis sa schimbe regulile in timpul jocului. De la 1 noiembrie, compania va anula gratuitatea promisa pentru un an la abonamentul telefonic, in cazul clientilor care au incheiat contracte pentru pachete integrate de cablu TV, internet si telefonie fixa.
  Pe piata clujeana, UPC-Astral este singurul operator de telefonie fixa, care poate oferi astfel de contracte, deoarece are pozitie de monopol pe piata furnizarii de cablu TV.

  "In luna mai, am incheiat un contract Triple Play cu UPC. Plateam TV cablu si internet, iar pentru asta primeam, timp de un an, telefon gratuit, cu minute incluse abonamentul Standard: 10 minute pe mobil, 30 in celelalte retele de telefonie fixa si 300 in reteaua UPC. Zilele trecute am primit in posta un fluturas, din care am aflat ca va trebui sa platim, de la 1 noiembrie, un abonament de 9 lei pentru telefon si nu mai avem minute incluse decat pentru convorbirile in reteaua UPC", ne-a declarat clujeanca Marcela A., in varsta de 32 de ani.

  Contractul incheiat prevede ca orice parte il poate denunta unilateral, "cu un preaviz de 30 de zile si indeplinirea la zi a obligatiilor asumate". Potrivit acestuia, abonamentul Standard costa patru euro si este oferit gratuit timp de un an.

  Clientii care denunta contractul inainte de 12 luni de la incheierea lui trebuie sa plateasca 40 de lei, reprezentand tariful pentru aparatul telefonic primit gratuit la instalare.

  "Nu mi se pare normal ce doresc dansii sa faca, deoarece la incheierea contractului ni s-a spus ca vom beneficia gratuit de abonamentul telefonic un an, cu minute incluse in alte retele, iar acum aflam ca de la 1 noiembrie nu va mai fi asa", a mai spus Marcela A.

  Contactat telefonic, managerul UPC-Astral Cluj, Mircea Ilea, ne-a declarat ca aceasta "noua oferta" a fost trimisa doar abonatilor care nu foloseau nici macar minutele gratuite incluse. "Eu am folosit minutele si am facut si costuri suplimentare", a replicat Marcela A.

  Pe de alta parte, potrivit lui Lucian Lupascu, data marketing manager al UPC-Astral, toti abonatii Triple Play vor primi, in perioada urmatoare, un asemenea fluturas. Lupascu nu a putut explica de ce clientii nu vor mai beneficia de oferta promisa pentru un an.

  "Serviciul de telefonie a fost promovat pana la data de 25 septembrie ca serviciu cu valoare adaugata pentru serviciul de internet", a declarat el, amintind apoi celelalte doua oferte de abonament telefonic, Plus si Ultra, mai scumpe, dar unde vor exista in continuare minute gratuite si pentru alte retele.

  Reprezentantul UPC a mai precizat ca, potrivit contractului, valoarea abonamentului si cea a tarifelor poate fi modificata "in functie de evolutia ulterioara a costului de realizare a activitatilor care compun obiectul contractului".

 2. #2
  dacianova Teacher
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Iasi
  Posts
  152
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Frumooossss, tare frumos. Seriozitate tipic romaneasca. Sa speram ca cei de la RDS nu le vor urma exemplul..

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Maubeuge, FR
  Posts
  5,695
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Eu mi-am bagat picioarele in serviciul lor inca de saptamana trecuta. Cu hartie depusa la casierie, tot tacamul. Se pare ca Digi a facut prozeliti, se foloseste aceeasi tehnica. "Daca nu doriti sa beneficiati de noul serviciu oferit de noi, trimiteti cerere scrisa ca altfel pe noi ne doare la basca de voi."

 4. #4
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

 5. #5
  dacianova Teacher
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Iasi
  Posts
  152
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ori sunt chior ori nu vad Pe acel pliant nu scrie nicaieri ca tre sa le dai in scris ca nu vrei oferta de telefonie. Ar trebui impuscati De unde sa stie omul ca i se baga pe git cu forta un serviciu

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Cluj-Napoca
  Posts
  246
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Eu sincer nici nu vreau sa mai aud de aceasta firma de "r...".Avand monopol la cablu rad cat pot de clienti si pe mine nu mai mira nimic din ce fac.

 7. #7
  aleksutz
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  Nu-i vad bine pe Astral daca se baga RCS in Bucuresti in cartierele detinute de Astral.
  Astral are servicii relativ Ok, dar mult prea scumpe. La aceiasi bani la RCS primesti mai mult. De cand o sa se faca reteaua subterana NetCity mi-ar fi mila de Astral daca hotaraste RCS sa nu respecte acordul de respectare a teritoriului concurentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Asstral invata de la Digi
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 1
  Last Post: 31st October 2006, 22:37
 2. Sport1 la UPC-Asstral
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 10
  Last Post: 28th September 2006, 03:08
 3. Promisiunile RCS!
  By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 38
  Last Post: 2nd September 2005, 09:58

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top