Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    asdaf
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Ecran negru in ProgDVB cu vPlug

    Intrebare de incepator ( adica, me - pentru cei care nu au inteles ) :

    Folosesc ProgDVB si vPlug. Din pacate, chiar daca se pare ca keyle pentru canalele codate sunt bune ( icoana de la ProgDVB se transforma in verde) , fereastra ramane neagra .

    Am nevoie de ceva setari / filtre ?

    Multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune-ne pe ce post incerci. Nu cred ca e din filtre, ci probabil nu sunt bune cheile pe care incerci sa le folosesti. Pe posturile fta ai imagine?
    Gigel


  3. #3
    asdaf
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Ecran negru

    In primul rand multumesc pentru raspuns.

    Da, posturi FTA pot receptiona fara probleme( ma rog, se mai blocheaza ProgDVB-ul la schimbarea canalelor uneori)..

    Din pacate acelasi ecran negru il vad la toate canalele criptate, indiferent daca am cheie sau nu .

    Cheile sper ca sunt ok ( cel putin unele dintre ele) . Am gasit ceva fisier SOFTCAM.KEY pe un site, si spuneau ca e actualizat.

    Ca exemplu de canal, Rai Africa sa zicem , pentru care am luat cheile chiar de aici de pe site...

    Multumesc, astept cu nerabdare un raspuns. Problema pentru mine ramane valabila.

  4. #4
    asdaf
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default :)

    Da, ai avut dreptate. Era o problema de key.

    Am gasit un canal care mergea.. Concluzia.. cheile erau proaste.
    In ceea ce priveste RaiAfrica ( nu ca m-ar interesa canalul in mod special), am citit undeva ca trebuia modificat S2emu.ini.

    Ma rog, incepator.. ce sa zic..

    Merci mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ecran negru de la 11900 in sus
    By rockybt18 in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th December 2007, 21:19
  2. Replies: 14
    Last Post: 6th February 2006, 01:37
  3. Digital + ecran negru
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 25th January 2006, 19:56
  4. 1160 ecran negru !
    By dantruck in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 29th December 2005, 20:42
  5. ecran negru
    By K-storu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 12th August 2005, 21:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top