Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    bucuresti<-->jilava
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor conectare

    stiti cumva cum pot conecta dreamul la un tv tuner ?am aici pozele din spate a celor 2 aparate





    si




    multumesc!

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti fiindca din poza reiese faptul ca tv tunerul are doar modulatie RF iar dreamul are iesiri scart si AV. Eu nu am avut si nu am dream insa ar trebui sa fie pe undeva si iesire modulata (normala de antena terestra) si atunci ai rezolvat problema. Acolo unde scrie ant. trebuie sa fie la in intrarea din LNB si la out loop-ul (in cazul in care ai nevoie de asa ceva)
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iesi din Dream din mufa mama"ANT OUT"pt cablul coaxial de antena pe unde iti emite el ca sa vezi de pe el prin coaxial pe tv.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67
    Iesi din Dream din mufa mama"ANT OUT"pt cablul coaxial de antena pe unde iti emite el ca sa vezi de pe el prin coaxial pe tv.
    DM500 nu are modul RF




  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista modulatoare AV - RF --- maxim 50 RON .... intri cu 3 RCA si iesi RF coaxial. .... unele au si potentiometru de alegere frecventa UHF
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde sunt modulatoarele ale ca vreau si eu unul ?

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la magazinul de specialitate

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca decat sa dai banii pe un modulator av-rf, mai bine iti iei tv tuner nou ce stie cvbs si s-video... e pacat sa pierzi de 2 ori calitatea (odata in modulator, a doua oara in tuner pentru demodulare...

    tunere bune gasesti mai degraba decaut un modulator lossless.... eu am de exemplu un leadtek winfast dv2000, cu chipset conexant, foarte multumit de el...

  9. #9
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    bucuresti<-->jilava
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rezolvat. multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Conectare 2 antene la Digitv
    By vflorin in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 3rd February 2006, 21:10
  2. conectare 2 dream-uri
    By lacusta in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 23rd November 2005, 02:10
  3. DM500 conectare la net
    By titolazio72 in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 14th October 2005, 21:44
  4. Replies: 13
    Last Post: 5th August 2005, 18:23
  5. Conectare 2 receptoare
    By Dany_Strong 4155 Evo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 20th July 2005, 11:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top