Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default 1 RUTER 2 receptoare SEPARATE

    am incercat toate combinatiile posibile postate aici si alte cateva zeci experimentate de mine si nici un rezultat , deci:
    1 locuinta etaj 1 - parter
    1 ruter canyon, 2 receptoare Dreambox 500S , fiecare cu antena si LNB separat , cate o linie sh--re cu cont diferit pentru fiecare receptor , porturi deschise in ruter pentru fiecare receptor ,cablu utp si mufe in regula .
    unul dintre receptoare vede celalalt nu ,daca dau 1 linie cand pe 1 cand pe celalalt e ok, indiferent care din cele 2 linii merge doar pe un receptor , cand sunt cuplate ambele un receptor nu mai are semnal de la server,daca scot mufa din ruter la oricare din ele celalalt merge.
    unde am gresit ?
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=79012
    si nu uita ca trebuie sa ai reshare level cel putin "1" la carduri ca sa mai poti da la un receiver

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am citit unde ai trimis tu de zeci de ori si nimic nou, am nu 1 ci 5 la reshare
    conturile sunt diferite doar ca intra prin 1 singur ruter
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca zici ca ai conturi diferite ar fi bine sa folosesti porturi diferite si sa fie deschise porturile in router

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    P.S. Canyon si dracu . Sunt curios peste cat timp va deceda

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci sa inteleg ca nu mai ramane decat sa caut alta varianta de ruter ?
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa mearga si cu canyon
    intra pe mirk si intreaba acolo pe chatu rdi

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Daca cele doua servere folosesc acelasi port depinde daca sunt sau nu NAT friendly adica daca verifica portul sursa.
    Oricum, ce poti sa incerci totusi ar fi sa introduci in tabela de PAT (daca routerul tau are asa ceva) adresa IP privata a unuia din dream-uri poate cine stie unul din serverele destinatie admite cereri venite de pe alt port. Cele doua dreamuri trebuie sa aiba IP privat fix (dezactiveaza DHCP).
    Ideal ar fi sa ai porturi diferite si in tabela de PAT sa le asignezi static celor doua IP-uri private ale dreamurilor.

    Bafta.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intr-adevar porturile pt ambele linii sunt 5566 5577 se pare ca ruterul aici se incurca si desi e specificat ca e deschis din ruter special pt adresa ip a dreamului nu raspunde decat la unul celalalt nu primeste semnal de server ,daca dau din dream cu telnet ping catre server raspunde ,totusi e o mare nelamurire pt mine inca , de ce atunci cand sunt impreuna merge doar unul indiferent care
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  10. #10
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai verificat MAC-ul dream-urilor ?
    Conele se pare ca au acelasi MAC.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eventual fai un reset de tot la router si mai configureazal o data
    cauta sa vezi ce versiune de soft are routerul tau ..eventual intra la ei pe pagina web si incearca sa vezi daca nu este ceva soft mai nou cu care sa-i faci upgrade

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa schimbi primul port din liniile D, sa fie diferite pe receptoare
    5566 la unul 5577 la altul, ca exemplu.
    Routerul canyon nu poate deschide acelsi port la 2 IP interne.
    Pe de alta parte vorba lui Kingbalana, cedeaza repede; iti recomand IP TIME ca si router si e doar in jur de 1 milion, am eu in aceeasi config ca si tine, dar atentie, am porturi diferite la liniile de share.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amepas
    Incearca sa schimbi primul port din liniile D, sa fie diferite pe receptoare
    5566 la unul 5577 la altul, ca exemplu.
    Routerul canyon nu poate deschide acelsi port la 2 IP interne.
    Pe de alta parte vorba lui Kingbalana, cedeaza repede; iti recomand IP TIME ca si router si e doar in jur de 1 milion, am eu in aceeasi config ca si tine, dar atentie, am porturi diferite la liniile de share.
    Un Router IP Time 1 x WAN, 4 x LAN 10/100Mbps ar fi ok?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ramane sa schimb ruterul si va spun ce sa intamplat
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RECEPTOARE T
    By nicolassat in forum Terestrial & DVB-T
    Replies: 13
    Last Post: 23rd August 2006, 01:29
  2. ruter wireless
    By niku_1988 in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 11th August 2006, 01:43
  3. receptoare
    By vicjac in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 15th May 2006, 19:04
  4. KUBAND Two separate outputs suggestion ?
    By aqeelraza in forum RDI - English
    Replies: 11
    Last Post: 19th October 2005, 17:52
  5. 2 receptoare , 1 lnb
    By secheiadi in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 20th May 2005, 10:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top