Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: ProgDVB ?

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB ?

    Am din nou o problema !

    Nu reusesc sa vad TPS si D+ cu placa SS2.

    Nu-mi dau seama unde gresesc. Saptamana trecuta mi/a mers bine TPS-ul de duminica incoace nimic.
    Poate imi spuneti si mie ce trebuie totusi sa fie in plugins. Mentionez ca am luat de pe sat-key.org un soft care deschide fara internet.

    Si inca ceva, D-grabber-ul pt xtramusic functioneaza si pe Astra ?

    Multumesc, si scuze !
    V.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acest mesaj trebuie postat la sectiunea "placi dvb".Pai, daca zici ca nu merge d+ este ca nu mai era valabil keyle si pt tps iti trebuie pluginul Vplug si fisierul aes sau ultimul softcam luat dupa netul.

    Sanatate tuturor!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB ?

    Scuze. Am realizat dupa ce am trimis mesajul ca l-am scris unde nu trebuia. Graba...

    Apropo, de unde i-au vplug valabil, cheile pt TPS si D+, caci nu ma mai descurc.

    Multumesc

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici ai toate versiunile posibile si imposibile de vplug: http://www.********.com/f2/viewtopic....1110&start=150
    Daca nu te descurci cu softcamul, vezi aici: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?p=451184#451184

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB ?

    Multumesc. Va scriu maine.

    V

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Program DVB

    Salut

    Si eu am aceiasi problemä adicä cä nu merge D+ cu toate cä am pus vPlug 1.3.4. am pus F6F031190D6BE75C0228E9A5646B80C2 la softcam si tot nu merge .
    Ce fac gresit
    Mersi.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune de aici softcamul http://www.dvbrehberi.com/

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default D+

    Am pus softcamul de la adresa respectivä dar tot deageaba.
    Nu merge la mine.
    Pe kaon am pus cheia merge pe dragon modul deasemenea pe ProgDVB
    nu merge la mine oare trebuie ceva setäri speciale ptr sä meargä D+?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB?

    Salutare,

    Am reusit acasa ieri. Dar sa nu ma intrebati cum, in linii mari cu sfaturile de la voi insa daca ar fi sa explic cum am reusit cinstit sa fiu nu stiu. Cred ca am introdus cam toate fisierele care cred ca trebuiau sa fie in pluggins si la restartarea PC-ului a functionat. Pe 13 grade nu stiu o sa vad azi.
    Xtramusic merge cu D-grabber pe Astra 19 grade?

    Multumesc

    V.

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu eu nu merge...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ProgDVB?

    Quote Originally Posted by Victor64
    Salutare,
    Xtramusic merge cu D-grabber pe Astra 19 grade?
    Nici la mine nu a mers , dar mai vezi pe aici:
    http://www.********.com/f2/viewtopic....r=asc&start=75

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB ?

    Salutare !

    Un nou help.

    Cred ca este varza la mine in pluggins. As vrea daca se poate sa-mi comunicati si mie ce trebuie sa contina folderul ca sa functioneze D+ şi TPS.

    Multumesc frumos.

    V.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ProgDVB
    By resident in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 27th June 2006, 10:21
  2. ProgDVB 4.48 NOU!
    By yanq in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 11th February 2005, 10:53
  3. ProgDVB 4.47.5 Nou
    By yanq in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2005, 13:07
  4. ProgDVB 4.43
    By saed in forum Placi DVB
    Replies: 26
    Last Post: 28th August 2004, 11:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top