Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: LOOP aiurea ???

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default LOOP aiurea ???

    Dintr-un Echolite 770 vin in loop la o placa SS2. Nu stiu exact cine comanda LNB-ul pentru ca daca schimb, de exemplu postul din SS2 ramane ecranul de la TV-ul la care e Echolite negru sau invers, atunci cand schimb la Echolite se intuneca pe SS2. Comanda ambele receptoare, adica si SS2 si Echolite polaritatea la LNB?
    Pana de curand in locul receptorului Echolite aveam un Kaon 570 care, atunci cand era deschis avea o anumita polaritate si pe SS2 puteam sa vad tot ceea ce avea aceeasi polaritate iar daca Kaonul era in stand by vad orice. Spre mirarea mea, cu Echolite nu am putut stabili nici o regula, efectiv merg prin incercari, merge sau nu.
    Pot sa fac inactiva la SS2 comandarea lnb-ului si sa raman doar cu alternativele H/V date de Echolite?
    Multumesc.
    Gigel


  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam acelasi lucru mi se intampla si mie cu receptorul Hyundai de la Digi in loop cu o SS2...nu merge inn acelasi timp decat pe acelasi satelit...poate stie cineva cum sa facem sa mearga in loop independent, in acelasi timp si receptorul si placa, dar pe sateliti diferiti....

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decupleaza alimentarea lnb-ului din placa.nu ne spui ce soft folosesti

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc Progdvb...si un diseq2.1 cu 4 lnb-uri (Intelsat, Eurobird1,Astra, Hotbird)

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai ...

    Este notoriul comportamentul "hulpav" al lui Ecolite ...papa semnalul si pe loop nu mai trece nimic iata de ce cei de la D&K trebuie sa foloseasca trucuri pentru a putea sa faca sharing pe serial !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. loop si pip
    By nirolf in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 10th February 2006, 13:00
  2. lnb loop through
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 2005, 00:40
  3. loop dth gigi tv
    By multysat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2005, 14:22
  4. Loop
    By Kroky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 2nd March 2005, 08:21
  5. Sunetul aiurea.
    By drgroza in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 16th December 2003, 19:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top