Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Wiz-220 FTA Plus,Wiz-260 FTA Plus

    REF: Sites WizTech,
    Wiz-Tech Upgrades

    I have done my googling and came up fruitless the only thing that I got was the "Official Site" but it is out dated because they don't even feature thier latest model [Wiz-222].

    - If any one out there has a better KB on these STBs please assist.
    - Is there an altanavite name for these STB's

    I need to be able to upgade the software on these STBs. I need to see if I can rewrite the Autoroll mode to allow Conax, or just be able to permently add new Provider ID's for the key updates. I stronly feel this will allow me to understand IR2 problem. But those are future dreams now my main problem is Conax and Viaccess 2.3 which I think I can crack, this comes from EUTELSAT W2 (16.0E) - EUT0W2RE (Madagasca) 'SatcoDX ref'

    Why you might ask. I could lie about enconomic saunctions and forex shortges in my country but honestly speaking I think you all know why.

    I am however seriously amazed at the lack of popularity for this STB considering it takes care of most on our turkish,indean and Hotbird viewrers problems. Provider ID List
    nothing at the moment

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks mafutah for your post,
    I posses both wiz 220 and 260 but both are without the + ,
    i was promised an AU by seller of the 220, but with all the softwares from the net it has never auto rolled, but gives me the required id, most encryptions.
    should have AR nagra 1 but does not.
    with experiments by two or three, am sure to get somewhere.
    next i was given software that should be able to c,share on the rs 232 with 220fta,
    it seems to read quite well with the particular software, but still requires client address.
    go ahead will help where i am able
    Dstv HD PVR

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tried the software cannot download showing error after being recognised, has some software already. can always patch but never AU on nagra 1
    sw ver - AST124
    hw ver - 1210DD-0.6
    loader ver - OTA.02.007
    lst mdfd - 2005-03-21

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ mafutah,
    there dont seem to be many wiz tech owners on the forum, so carry on with the experiments either on camera or open, either will do.
    also check this software by"dish" which should activate C/Sharing through rs 232, on wiz 220 - try and and see where u reach with it:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=80488
    Dstv HD PVR

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I am on it
    nothing at the moment

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top