Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: boot block ...

  1. #1
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default boot block ...

    Sal'[email protected]

    Cine este dispus sa explice cum "trecem peste" """BOOT BLOOK """!?
    (strong 4355 evol).


    Sal'[email protected]

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default EU !

    Eu ... dar trebuie sa fii mai explicit ! ce doresti de fapt !

  3. #3
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    ->STRONG 4355 EVOL!
    (dupa ce am"testat" patch concord am vrut sa repun soft initial ,dand "restore" am reusit sa il balbai in asa mod incat a ramas la nivelul led rosu permanent aprins adicatelea nu pleaca mai departe)
    -AM O INTERFATZA JTAG DE ACEEA CU BATERIE!
    -Deci cu jtag(jkeys) pot vedea shi procesor shi flash doar daca pun jumper pe "302"
    -intru cu jkeys;
    -imi vede tot pana shi butoanele "erase" "read" "program";
    -pot sa citesc ce are in flash shi sa salvez in pc ;
    -pot sa scriu{{{doar}}}ceea ce am salvat din flashul recv.
    sau flash de 4125 evol.(SI TOT NU PLEACA)=>ATAT
    ->INSA:
    - nu pot da" erase" la flash!
    - shi nu pot scrie nici alt bin afara de cel pentru 4125 evol!

    Asta-i durerea de shale ce ma tine de la concoarde incoace!

    Sal'[email protected]

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @arhanghelxxl foarte simplu scrii in memoria reciverului un fisier unblock.bin despre care sa mai discutat pe forum procedura fiind similara ca la 4155E da si tu un Search cu "jtag" pe forum si sigur vei gasi atat link-uri catre softul exact de care ai nevoie cat si explicatii-le necesare.Nu te chinui cu soft de 4125E ala are hard diferit cel mai apropiat find cel de la 4155E.

    Bafta!

  5. #5
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    Da eroare de scriere in anumite sectoare la "unblock"...!
    (chiar crezi ca nu am incercat asta!?)

    Sal'[email protected]

  6. #6
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @arhanghelxxl incearca si cu un fisier de unblock bun si sigur merge, incercat si testat pe mai multe recivere eventual daca nu iti mrge introdu reciverul in Safe Mode si atunci sigur va merge.Citeste mai atent forum-ul un baiat explica tare fain cum se procedeaza la unblock si exact ce modificare trebuie facuta cu jkey.Fii atent la unblock poate folosesti o vesiune de 4125E si atunci sigur nu va merge si este normal sa iti dea error la sectoare.

    Succes!

  7. #7
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    - CUM -Safe Mode ?
    (la mine nu pleaca deloc e led rosu aprins)

    Sal'tare

  8. #8
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Safe Mode adica inainte de a realiza orice conexiune software apesi micro intrerupatorul negru de placa de baza dupa care rapid efectuezi conexiune dintre reciver si calculator.In soft la informatiile despre reciver ar trebui sa apara safe_mode.

  9. #9
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    Am incercat ceea ce zici insa repet nu trece mai departe de led rosu!


    Sal'[email protected]

  10. #10
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @arhanghelxxl te sfatuiesc sa te adresezi unui servis pentru-ca eu cred ca reciverul tau are o problema de hardware care trebuie rezolvata acolo.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    poti incerca urmatoarea varianta ca sa vezi daca ai vreo problema cu reciverul
    chiar daca nu cunoasti tipul de flash porneste jkeys si da clic pe Development panel apoi introdu la Data box FF si la Address box 20010030 dupa care da clic pe Write Word si trebuie sa porneasca ledul verde de la reciver .
    dupa care introdu la Address box 200100000 cred nu sunt sigur si ledu va reveni la culoarea rosie
    Daca nu reuseste din prima si incepe sa-ti dea eroare deconecteazal de la retea si incearca din nou

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate sa-mi dea cineva o adresa pentru un unblock de strong 4355 evolution

  13. #13
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    papilllon
    clic pe Development panel apoi introdu la Data box FF si la Address box 20010030 dupa care da clic pe Write Word si trebuie sa porneasca ledul verde de la reciver .
    dupa care introdu la Address box 200100000 cred nu sunt sigur si ledu va reveni la culoarea rosie
    -FACUT se schimba de pe rosu pe verde si inapoi pe rosu exaxct cum ai zis mai sus!
    ->>>> CE TREBUIE MAI DEPARTE!?

    Sal'[email protected]

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci nu ai o problema de hardware, acum iti trebuie un fisier de unblock.bin bun pe care sa-l scri daca gasesti vre-un link bun sau fisier da-mi-l si mie pentru ca inca nu am gasit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cartoon Network unveils UK preschool block
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 15th August 2006, 17:32
  2. Newbie on the block
    By Rauland in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th March 2006, 15:02
  3. boot
    By harshan in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 25th August 2005, 17:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top