Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere card + Dream7000

    Cum activez un card original in dream ? Cu ce emu ? A reusit cineva sau nu merge

    O zi buna
    Dream 7000,strong 6xxx,FteMax100,ZehnderZX2102

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vorbesti de un card nou, nefolosit, neactivat? Incearca cu scam.
    Daca vrei sa folosesti un card deja activat, merge cu orice emu.
    Cel mai usor, fara sa faci modificari in config, merge cu scam.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul s-a activat asta citesc cu gbox manager vad data pina cind este valabil si canalele pentru care , dar din pacate ecran negru.

    Am sters tot ce era pentru CA-ID 1801:000501 in camd dar nimic.
    Imagini peste imagini si emu peste emu instalate dar TOTAL BLACK.
    Acum mai trag un flash de la inceput si mai incerc.

    Mai are cineva probleme cu card oficial in dream?

    Poate i-mi da-ti si mie un backup pe care merge ca sa nu mai sun robotul acela care activeaza din nou degeaba.
    cry:


    O zi buna ! :
    Dream 7000,strong 6xxx,FteMax100,ZehnderZX2102

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut

    La mine s-a activat cartela cu Camd3. Nu mai stiu cu care. Dupa ce am sunat la ei ( in timpul zilei, nu seara ), si mi s-a raspuns ( nu robotul ), in 2 min a fost lumina. Asta fiind acum un an. Si probleme cu cartela si Gbox nu am avut deloc pina acum.

    Recent am mai activat la cineva o cartela cu CCam, si a durat cam vreo jumatate de ora, dupa ce respectivul vorbise cu ROBOTUL.
    Eu zic sa incerci cu un Camd3.

    Bafta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema o am de cind sa terminat cu vizionarea la liber mai nou anul trecut nu erau probleme nici la mine.

    Dream 7000,strong 6xxx,FteMax100,ZehnderZX2102

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 28th October 2006, 19:55
  2. k3 card pt. digi digital+ cabo premiere
    By aliat in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 8th August 2006, 18:30
  3. premiere pentru titanium card
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 30th May 2006, 20:01
  4. Gemini 2.40 @ Dream7000
    By jerkoffsky in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 22nd October 2005, 13:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top