Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: AXN, Cinemax

  1. #1
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default AXN, Cinemax

    Si la voi sunt mute pe track2
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici pe filom+ nu este sunet ...

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce dreq? O ros soarecii fibra de la Budapesta?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate va pedepsesc , ca taaaare sunteti carcotasi (Era o gluma , normal)

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Las ca am prins azi un exemplar, in flagrant. La baie la Office am o gaura pe unde am acces la robinetul de consola. Si pe acolo... mi-a urcat ditamai shobo. Am paralizat cand l-am vazut claie pe ogaleata. Ma gandeam ca ala a fost si pe la Budapesta.....
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CINEMAX exclusiv in reteaua de cablu Cony Sat

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviu
    CINEMAX exclusiv in reteaua de cablu Cony Sat
    are sigla digi?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu , dar nu cred. Asa suna o reclama difuzata pe Europa FM

  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviu
    Nu stiu , dar nu cred. Asa suna o reclama difuzata pe Europa FM
    credeam ca esti abonat al retelei si vezi, insa daca e reclama pe europa fm inseamna ca e treaba serioasa nu furaciune de la digi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merge track 2 Cinemax, AXN iar sunetul film+ detto

  12. #12
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nicky:

    Man ce se intampla! Vrem un raspuns! 10x
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca problema cu AXN si Cinemax nu vine de la Digi. Azi am butonat prin canalele de pe Amos is m-am oprit si la AXN si Cinemax. Sigur ca nu am vazut nimic in afara de subtitrae insa: acum cateva zile cand a aparut stirea ca exista o HBO FTA in teste pe Amos si unul Cinemax m-am oprit si stiu sigur ca erau doua PID-uri Audio pe amandoua. Acum stim sigur pe AXN se transmite lb. ROM si BULG. pe aceeasi canal stereo una pe partea stanga si cealalt pe partea dreapta. De ce era prezent un purtator 2? si de ce era asa ceva pe Cinemax care transmite exclusiv pt. RO pe PID-ul respectiv? Si astazi cand am butonat pe Amos am observat ca la amandoua canale PID-ul 2 a disparut. Deci probabil ca sunetul maghiar era transmis direct asa ca APID 2 pe AXN si Cinemax si acum din nu stiu ce mnotive au scos ... Si totul nu are legatura cu Digi. In schimb sonorul mergea bine pe film+ ... deci acolo problema vine de la Digi.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine ieri au mers si la Cinemax si la AXN track 2 pana la ora 17.30
    dupa aia nu am uitat, deci atunci sa intimplat ceva ori la DIGI ori ce spui tu
    MrMxyzptlk !

    sper ca se rezolva in curind !


  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Unde e Geneva mai deasa
    Posts
    905
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect, sunetul la Film+ era problema noastra. Am rezolvat. Multumesc pentru promptitudinea voastra.
    La AXN si Cinemax nu avem ce sa facem pentru moment. PID-urile pentru Audio in maghiara au fost suprimate in semnalul sursa. Asteptam reactivarea lor.
    Am sa anunt re-aparitia.
    Hallmark, alta poveste. Receptorul autorizat pentru acest canal da un nivel mult mai mic decit la altele. Amplificarea din encoder este la maxim. Se va rezolva in scurta vreme cu un nou tip de receptor.

    Cele bune,

    Nicky

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cinemax
    By melinter2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 24th February 2006, 19:11
  2. HBO si CINEMAX
    By award in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 13th January 2006, 14:21
  3. Cinemax 2 & HBO 2
    By cipy_1982 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 12th October 2005, 15:49
  4. Cinemax 2?!
    By ady18 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 26th September 2005, 15:02
  5. Cinemax
    By hohen in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 7th September 2005, 11:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top