Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default cartoon network (hotbird)


    can someone provide keys for cartoon network on 13E? thanks!

  2. #2
    Educator Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nowhere land
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default here r the keys bro

    Cartoon network works on hotbird
    10949v27500
    provi 03 00 5c

    10:69f58557efcd51ab

    cryptworks
    I hope this solves ur problem
    Knowledge is power

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I try to input it into softcam like so:

    W 03005C 10 69F58557EFCD51AB ;

    but the key is only half the length?

  4. #4
    Educator Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nowhere land
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default try this on SECA

    see if the table is matched to ur softcam (only provider and IP and the keys
    Date :15/10/2006
    Time :22.2 Hours

    [ 1 ] CA_System [ 0x0100 - 0x01FF ] { SECA } [ 8 ]
    [ 1 . 1 ] Prov : 0x00002A ( 42 ) [ MediaTech 4W ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] AB D6 7D 32 B4 51 08 75
    [ 0x0D ( 13 ) ] EF 0F 71 82 BB 94 10 CB
    [ 0x0E ( 14 ) ] 45 78 D3 99 FB 03 D7 E4
    [ 1 . 2 ] Prov : 0x000030 ( 48 ) [ RAI (13) ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] 5E A5 0C 7C 82 E5 27 A8
    [ 0x0D ( 13 ) ] 53 09 3A 15 6F 69 8E 75
    [ 0x0E ( 14 ) ] 57 32 7D C2 A8 62 B1 FB
    [ 1 . 3 ] Prov : 0x000064 ( 100 ) [ Digital+ 19.2 w ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] 41 F2 AA 4A 7F 4E 93 BE
    [ 0x0D ( 13 ) ] AA 3D 0B E0 05 EB 9B E0
    [ 0x0E ( 14 ) ] BA FF 4A 95 9F D5 A4 67
    [ 1 . 4 ] Prov : 0x000065 ( 101 ) [ CIFRA+ 13E ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] 6F D8 34 A6 E0 81 0B 39
    [ 0x0D ( 13 ) ] C0 F5 8A FE 63 B2 AA 04
    [ 0x0E ( 14 ) ] D0 2F 36 F0 C5 B4 2F 23
    [ 1 . 5 ] Prov : 0x00006A ( 106 ) [ CANAL+NL ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] 72 83 5E F3 2B 21 48 90
    [ 0x0D ( 13 ) ] 6D DC EB D6 0E 1B F3 41
    [ 0x0E ( 14 ) ] 7E 36 C0 A6 A0 8A 51 50
    [ 1 . 6 ] Prov : 0x000070 ( 112 ) [ NEW PROVIDER ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] 72 83 5E F3 2B 21 48 90
    [ 0x0D ( 13 ) ] 6D DC EB D6 0E 1B F3 41
    [ 0x0E ( 14 ) ] 7E 36 C0 A6 A0 8A 51 50
    [ 1 . 7 ] Prov : 0x000080 ( 128 ) [ CSAT080 ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] 08 A0 00 8A 01 04 08 A2
    [ 0x0D ( 13 ) ] 12 8B 1E 1D 28 0B 19 30
    [ 0x0E ( 14 ) ] 10 0A 11 4A 3E 03 18 E5
    [ 1 . 8 ] Prov : 0x000081 ( 129 ) [ CSAT081 ] { 3 * 8 Bytes }

    [ 0x0C ( 12 ) ] 00 00 00 00 00 00 00 00
    [ 0x0D ( 13 ) ] ED 11 F8 59 9E 60 0A 53
    [ 0x0E ( 14 ) ] 41 23 18 79 DF 14 45 A9


    SORY BOUT THE PREVIEWS POST I THINK CARTOON NETWORK IS IN THE SECA SYSTEM BUT IM NOT SURE BOUT THE PACKAGE
    ----------------------------
    Knowledge is power

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    How do i enter these keys?i got technomate tm1000d

    I mean i go to menu--system info----

    then there is two menus cas menu and biss menu.

    in cas menu there is cas, indent and other hex numbers, but i can not find cartoon network under the cas.

    then there is biss which says cartoon network and says off, then lines of hex keys.

    can you help pls

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    anyone?

  7. #7
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    saudi arabia
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default


    If I were you I will purchase Starsat 550D ultra or super and/or Samson SS1 Cartoon networks works Good Luck :P

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Cryptoworks key for cartoon network on hotbird??
    By mtiqbal in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 13th November 2006, 23:20
  2. cartoon network (hotbird) out?
    By yuriythebest in forum RDI - English
    Replies: 31
    Last Post: 25th June 2006, 19:07
  3. Cartoon Network Gone from Hotbird?
    By bme in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 4th December 2005, 08:01
  4. Cartoon network SECA on hotbird
    By jeff77 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 30th October 2005, 18:54
  5. cartoon network pe hotbird in lb.romn
    By memorex4u in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 24th September 2005, 12:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top