Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default Resetare motor H-H DG 120 Plus ?!

    Buna,

    folosesc acest motor pe DM cu Goto XX si vad ca a luat-o razna, nu mai merge la 0 ci este decalat spre EST dupa gradatiile lui.

    Pe dream cu Gemini 3.1 am incercat de toate si chiar daca scot Goto-ul si sterg tot ce este la manual tot nu merge corect la 0.

    Am incercat hard, are 2 gaurele linga butoanele E-W dar nu dau de nici un buton de reset cu acul, intra tot acul in el >5 cm fara sa ajung la vre-un switch de reset.

    Stie cineva Cu Ce / Cum as putea sa-l resetez, sa-i sterg toate pozitiile memorate si sa mearga corect la 0 ptr a putea folosi din nou Goto-ul; deoarece cel care l-a instalat m-a trimis la plimbare...

    multumesc
    L.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca este tipul de care cred ca e resetul de motor e linga led adica in partea derapta are o gaurica mica unde e ledul de culoare verde cind e totul ok sau cind sint ceva probleme se pune cu rosu. sper sa-l gasesti ( in derapta).
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  3. #3
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ptr raspuns.

    nu e motor din acesta:
    http://www.satcruiser.com/PubFiles/SG_2100.pdf

    deoarece asta are doua butoane de pozitionare stinga si dreapta, iar cele 2 gaurele sunt pozitionate aprox la mijlocul distantei dintre butoane una sub cealalta la o dist de ~ 1-2 cm, nu am sesizat nici un led aprins pe el, va trebui sa ma uit noaptea...

    Cartea lui e in germana din pacate ptr mine dar din ce am inteles eu povesteste de o interface box, optionala ( ptr receivere fara diseqc 1.2 ) care are telecomanda si ptr care descrie procedura de reset:
    - tasta Function, display-ul afiseaza F-- apoi tasta Reset, display=ul afiseaza P00; apoi sa astepti 1 minut...?

    p.s.
    cred ca e instalatorul l-a luat de la Peruvision... parca pe eticheta lui se mai vedea scris Superjack DG-120 ...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e ca acesta http://www.engel.es/Publica/DetalleP....cfm?id=AC7209
    nu il poti reseta decit cu receptorul de satelit sau sa-l desfaci si inauntru e un buton de resetat ( nu toate modelurile il au )
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default h_h

    Am patit si eu cam acelasi lucru..cred ca am o montura identica. Nu am reusit sa il resetez,dar am rezolvat fixand pe manual un satelit foarte bine apoi introsucand functia Usals,cu coodonatelepnetru localitatea unde te afli(pentru Bucuresti 26,1E si 44.4S).

  6. #6
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta este:




    deci trebuie sa fac rost de un receiver care sa stie sa-l reseteze... poate stie cineva vre-un sw ptr dream 500 care sa faca reset corect, gemini 3.1 nu stie.

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai cautat butonul de reset in ambele orificii?

  8. #8
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default h_h

    Este identica cu cea pe care o am!

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Linga tapoanele de plastic ai o gaurica, mai bine zis in partea stinga cum e in paza pusa e gaurica de reset, mai e o optiune poti sa-l desfaci fara frica si vei vede in placa lui butonul e acelasi model cu al meu doar ca carcasa schimbata e in functie de cel care vinde dar sigur are buton de reset. Deschidel si-l vei vedea. BAFTA
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. resetare motor type SM3D12
    By marginea29 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 26th September 2006, 18:56
  2. SS2 si motor
    By Fulanito in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 24th June 2006, 22:02
  3. Resetare KAON (kit Focus)
    By SatWien in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 19
    Last Post: 6th January 2006, 13:27
  4. Kaon 570 resetare key TVCABO
    By laurx22 in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 24th October 2005, 20:09
  5. Resetare KAON (kit Focus)
    By SatWien in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 1970, 13:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top