Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default H-H-ul meu face figuri...

    Desi am facut fel de fel de experimente la asta chiar nu stiu ce sa-mi raspund. Problema e cam asa... la inceput trebuia sa dau comanda de schimbarea pozitiei de 2 pana la 4 ori ca sa se execute. Apoi gata nu a mai vrut si mi-a ramas undeva intre Amos si Thor. Am incercat sa schimb driverele, nimic. Am dat reset in H-H si am constatat ca desi am stabilit limitele est-vest cand am reglat antena, ledul se inroseste cand dau pe manual ca si cand s-ar limita. Nu vrea in nici un fel sa "mishte". Poate careva dintre voi a mai intalnit situatia. As vrea sa incerc sa pun un LNB pe o alta antena sa vad daca am semnal(sa nu fie placa) dar ma gandesc ca daca era dusa placa nu mai era nici tensiune in H-H, etc... Daca puteti sa ma ajutati cumva dau o bere, dar nu mai tarziu de maine ca duminica noaptea ma mut din nou la prahoveni...Thanks!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    linga led e o gaura in care se gaseste butonul reset.foloseste-l

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: H-H-ul meu face figuri...

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Cum am zis:" Am dat reset in H-H si am constatat ca desi am stabilit limitele est-vest cand am reglat antena, ledul se inroseste cand dau pe manual ca si cand s-ar limita."
    Doar nu sunt copil si nici incepator, ce naiba...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu reset de mai multe ori eu asa am reusit de l-am miscat daca nu inseamna ca sa dusss HH-ul..........!

    PS. daca e ramas intre thor si amos incerca din softul disecq ,da-i auto goto xx pe unul din ei si pe urma da comanda send pe un alt satelit sirius de exemplu.


  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Raw diseqc - comanda manuala in panelul de configurare .

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 diseqc1.2

    Cum nici un fabricant de carduri DVB ( Tevhnisat, Pinacle, Tehno trend, ...) nu recomanda utilizarea unui motor H-H in combinatie cu aceasta placa ...din motive , zic eu , intemeiate ...curenti de start-stop mai mari decat 300mA ... ai toate sansele sa se fi intamplat sau sa fii in pragul unui eveniment hard nedorit ! Ideal ar fi sa folositi ca intermediar intre SS2 si H-H un dispozitiv Strong numit DigiBox ...care accepta la intrare comeenzi H-H si le trimite apoi spre H-H la curenti de peste 600mA.
    Atentie ! ultima serie DigiBox are o anomalie ...asteptati remedierea ei !

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine dar acum ce naiba sa fac? Cumpar placa, H-H sau digibox? Sau poate toate la un loc?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai usor mod de diagnostic e sa imprumuti de la cineva un receiver pt o juma' de ora si sa-l pui sa miste HH-ul.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariusster
    Cel mai usor mod de diagnostic e sa imprumuti de la cineva un receiver pt o juma' de ora si sa-l pui sa miste HH-ul.
    Sau sa incerci din "butonul" de langa reset: o apasare sau doua.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Skycleaner, ceea ce trebuie sa faci este in primul rand este sa cumperi un Digibox. Am avut si eu timp de un an un HH si la fel vroiam sa il folosesc direct cu SS2 fara Digibox. Ce sa zic, cateodata mergea, se ducea pe satelit corect, dar de multe ori o lua razna si se mishca unde nu trebuia. Asa ca am ajuns sa il folosesc din an in paste si de multe ori setam manual pozitia. Asta pentru ca nu mi-am luat un Digibox ca sa stau linistit. Asa ca daca vrei sa fie ok, nu o sa reusesti doar din soft si cu HH-ul legat direct la placa. In plus cu Digi nu o sa mai ai probleme de setari din soft. O sa memoreze el pozitiile si schimbi tu satelitii din telecomanda.

    PS: Nu uita sa incerci sa testezi HH-ul cu un reciver cu diseq, ca poate e bushit.

    Bafta.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor! Am adus un receiver cu diseqc si maine incep testele. Sper sa fie o treaba mai simpla si s-o rezolv rapid.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OOPS! Am postat de doua ori. Nu's eu de vina ca merge siteul cum merge...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  14. #14
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca am luat tzeapa cu receiverul. In fine nu va mai povestesc. Am totusi o intrebare la voi. Am pus aparatul de masura la iesirea placii DVB si am constatat o tensiune de 18-20 V. In momentul in care ii dau comanda de schimbarea pozitiei antenei nu ar trebui sa oscileze aceasta tensiune? Sau cum se face comanda diseqc? Explicati-mi un pic cei care va pricepeti mai bine la partea asta, va rog!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  15. #15
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate ca toate insa cum sa fac cu HHul meu ca l-am luat si nu vrea sa asculte de ss2 nici rupt .. mai bine luam un motor obisnuit era mult mai fiabil....

    Daca totusi se indura cineva sa imi explice si mie de ce nu primeste comenzile bine HH de la ss2 .. e lucru mare .

    Si totusi daca este cineva care are HH si ss2 si i merge impecabil sa imi zica si mie ... cum si de ce?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top