Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default TvCabo, ma ajuta cineva?

    Salutare, am un Echosmart 790 sau Echolite 790 naiba sa-l ia ca mi-a scos peri albi. Cand l-am luat a venit cu soft 2.32 sau ceva de genul, am fost uimit sa schimb AES-ul in editor si sa merga TvCabo, D+ nu mai mergea pe nimic (W30). M-a mancat undeva si imi insusesc critica sa ii fac update de key cu un softacam.key, 0 errors, dar si 0 canale $. Bun, dupa cateva zile de sapaturi pun un software 1.93, un softcam.key si surpriza merge N1 Mediapark tot de pe 30W. Ave-ti vre-un softcam.key care sa-mi readuca TvCabo on-line? Caci nu se vaita nimeni ca ar fi murit si Cabo, ci doar D+. Multumesc anticipat si celor care doar citesc prostia facuta de mine!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cabo ca si D+ este N2 si deocamdata nu se cunosc key pt ele.
    Asteptam weekend-ul,poate mai vedem ceva.....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @larry_bml
    daca citeai cate ceva care e scris la rec echolite 770+790c.............
    cred ca era un avantaj pentru tine .
    cat despre ceea ce ai facut tu , sa sti ca de fiecare data cand bagi softcam key , e bine sa vezi dimensiunea acestuia , si sa vezi de unde e, pentru ca se mai intampla sa iti stearga lista de proigrame, dar asta se intampla mai ales cand incarci soft nou.
    vesiunea 1.93 cea mai reusita. dupa incarcarea softcam key trebuie sa le mai si activezi cu meniu+8888, si apoi te poti bucura de ceea ce se deschide .
    cat despre D+ si TV cabo trebuie doar key pentru ele .
    dupa mine aceste receptoare au un raport pret /calitate si cea cestie sa faca destul de bunsi de aceea le recomand.
    bafta
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aliuta, merci de raspunsul promt, crede-ma ca am citit vre-o 25 de pagini din cele 48 de la topicul mentionat de tine si nicaieri nu am vazut cum se ACTIVEAZA cheile, bun intru in meniu+8888 si acolo ce fac? ca la ele scrie Actived. Ai vre-un exemplu de softcam.key dupa care sa ma orientez si eu? Ca marime , ca forma, etc... si daca merge si TvCabo cu el ti-as fi profund multumitor!
    Sunt incepator, recunosc, dar cred ca pot fi ajutat!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ma poate ajuta cineva??
    By domnulx2001 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 10th September 2006, 11:22
  2. ma ajuta si pe mine cineva????
    By str-evo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 15th September 2005, 21:35
  3. Stie cineva o rez cu TvCabo ???
    By mittyredstar in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 7th September 2005, 23:08
  4. Ma ajuta cineva?
    By r3v3ng3 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 25th April 2005, 09:24
  5. Ma ajuta cineva...
    By valentino in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 5th November 2003, 12:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top