Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: pe cand?

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zii-mi de ce este nevoie de un update de software la 1160?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    zii-mi de ce este nevoie de un update de software la 1160?
    Chiar nu stii? :-0

    1. Lista alfabetica busita daca ai mai multe canale.
    2. Stergerea unui canal implica stergerea numarului respectiv
    3. cateva TP-uri de pe Hotbird fac ca TP-ul pt. TVR1 sa nu mai mearga corect (de fapt in cele mai multe cazuri merge daca schimbi pe un al TP de pe I1002 si dupa aia pe TVR1). In caz extrem nu mai poti acessa unele canale deloc dupa introducerea unui TP de pe HB sau Astra (primesti "Channel is not running")
    4. Incearca sa ia softul nou de pe Astra.
    5. Cateodata programele nu pot fi reanranjate. Cred ca e vorba despre programele din pachetul Digi, nu poti sa-l muti la numere mai mari (decat 200?).
    6. Nu se poate face scanare numai pt. FTA la un satelit complet. Bine nu-i acesta nu e bug, numai o functie care lipseste.
    7. Se bloceaza din cand in cand in timpul editarii listei de canale.
    8. OSD-ul nu merge corect cand schimbi la un canal cu subtitrare teletext (RAI UNO/DUE/TRE, etc.)
    9. Bug similar cu 7 (OSD-ul apare intermitent) care poate fi solutionate numai cu un restart.

    Sunt sigur ca sunt mai multe probleme cunoscute care nu-i mai duc aminte.

  3. #3
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi

    Chiar nu stii? :-0
    Lasa ca stie el, numa' face pe prostul. Sau a imbatranit prematur si nu-l mai intereseaza satelitii. Sau s-a ofticat ca nu l-au facut beta-tester. Sau e suparat ca Fanta l-a laudat odata pe si pe el nu.
    Sau din alte motive nu stie, dar in cazul asta sigur ne va spune.

    Sunt sigur ca sunt mai multe probleme cunoscute care nu-i mai duc aminte.
    Inca cateva:
    1.Nu se poate urmarii impreuna EPG-ul in romana si EPG-ul de pe programele Extra II. (In functie de limba aleasa din meniu)

    2.De cateva saptamani EPG-ul .hu nu apare corect. In loc de litere apar cifre si alte semne. (probleme cu "caracter encoding")

    3.Era vorba ca o sa apara noul soft care va contine si lista programelor de pe HB. - conform ofertei lor cu +300 de canale.)

    4.Cateodata sonorul se decaleaza de imagine. (trebuie comutat pe alt canal si inapoi, - si revine.--- dovada ca e un bug.)

    5.problema de la 4. si dupa ce apare nota 10.

    6.dupa o scanare rearanjeaza canalele cum vrea el (daca e un program in plus, sau daca ai sters vre-un canal de la digi).

    7.daca intri la editare tp, si incepi sa schimbi tp-urile iti incurca frecventele, o sa apara dupa aceea unele canale pe alte frecvente...

    8. nu se pot sterge TP-urile DIGi care sunt pt Slovacia, Cehia, etc. Prostie mare.

    9. sa mai scrie si altii....

  4. #4
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mi-am mai adus aminte de un bug foarte enervant. Daca stergi un canal dispare si numarul, adica pozitia pe care se afla canalul.
    Asta chiar ca trebuia rezolvata de mult timp.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus-®-
    Si mi-am mai adus aminte de un bug foarte enervant. Daca stergi un canal dispare si numarul, adica pozitia pe care se afla canalul.
    Asta chiar ca trebuia rezolvata de mult timp.
    #2 in lista mea. Despre EPG: problema ca EPG HU nu apare cand foloseste ca limba Engleza sau RO (si invers) e enevrant si un bug, dar cred ca problema cu caractere nu e vina conserveri, ca daca nu ma insel mergea corect cand am cumparat setul (in August).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu astept noul soft hss 1160 , ca am investit inca intr-o antena , si vreau sa se merite.
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  7. #7
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi
    #2 in lista mea.
    Asa e, ai dreptate, scuza-ma ca te-am plagiat.

    cred ca problema cu caractere nu e vina conserveri, ca daca nu ma insel mergea corect cand am cumparat setul (in August).
    Din moment ce conserva nu recunoaste caracterele respective exista doua solutii (banuiesc eu), ori se revine la norma de codare care l-au avut mai demult (si functiona), ori fac un update pt conserva sa recunoasca formatul actual.
    (Nici EPG-ul de pe UPC Direct Astra nu e afisat corect pe conserva.) Si nici nu a functionat vreodata, doar ca si acum EPG-ul de la Digi.hu.

  8. #8
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. cel care a modificat mesajul meu: macar pune ... daca scoti KB
    Nu stiam ca e interzisa mentionarea acestor doua litere.

  9. #9
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus-®-
    Si mi-am mai adus aminte de un bug foarte enervant. Daca stergi un canal dispare si numarul, adica pozitia pe care se afla canalul.
    Asta chiar ca trebuia rezolvata de mult timp.
    Vezi ca nu dispare, este in "RECYCLE BIN".

    Reapare la format c:\
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vreti sa scapati de problemele actuale legate de 1120 sau 1160 luati noul receiver humax.nou receiver,probleme noi! sarabanda bugurilor continua pe toate fronturile iar lui gigi nici ca-i pasa!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cand????
    By Dany_Strong 4155 Evo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 26th September 2006, 03:49
  2. C+NL e [din cand in cand] FTA ...
    By mandylion in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 2nd August 2006, 21:15
  3. Eurosport 2...Cand?!?
    By cipy_1982 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 40
    Last Post: 30th March 2006, 15:02
  4. Pe cand!?
    By arhanghelxxl in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 20th November 2005, 15:26
  5. Pe cand EPG la Max?
    By irishman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 8th October 2005, 00:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top