Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default TP3, HSS in loop cu alt receiver... experienta personala

    Nici nu stiu unde sa pun topicul asta, la DTH sau la Dreambox...
    Stiu ca s-a mai discutat despre TP3, dar problema mea difera un pic de topicul respectiv.

    - mai intai, cu un LNB Strong de 0,6 dB, nu vedeam de loc TP3 (cel cu ProTV). Mai mult, cand dadeam pe antenna configuration (sau cum se mai chema meniul respectiv), la TP3 nu vedeam deloc semnal.
    Buuuun.... am comandat un LNB Invacom, dupa care, cu o seara inainte de a-l monta, butonand eu meniul, dau si peste meniul Diseqc, intru in el, si la rubrica Tone burst (sau asa ceva) .... setez in loc de off - High/Low. Am dat din nou scan, si surpriza! ProTV e acolo...
    - Buuuun... vine LNB-ul Invacom, il montez si bineinteles, prind 1001 canale in plus fata de Strong.. , dar seara, din dorinta de a face ordine in cabluri de alimentare, scart etc., imi zic sa optimizez lucrurile si pun HSS-ul in loop cu Dreamboxul (celalalt receiver). Ei bine, de unde la testele facute imediat de dupa montarea noului LNB, Dream-ul prindea o gramada de canale, dupa ce am montat HSS in loop, nu-mi mai prinde deloc C+ France, sau Digital din Spania, de ex., pe care le prindeam pana si cu vechiul LNB fara nici o problema...
    Nu am avut timp sa mai trag o scanare cu HSS-ul scos din loop, ca asta se intampla pe la 2.00 azi noapte si mi-era cam somn
    In final, am tras 2 concluzii:
    1) daca nu vedeti TP3 e bine sa verificati si setarile Diseqc din meniul HSS, sa nu fie pe "off" cumva, ceva...
    2) daca se poate sa nu fie conectat in loop HSS cu alt receptor, e mai bine, desi mai incomod, pentru mine cel putin, care urasc sa ma apuc de insurubat si desurubat mufe cand vreau sa ma mut de pe un receiver pe altul, dar daca altfel nu se poate...
    Aici astept si ideile celor mai experimentati.
    Dupa ce voi face o scanare si fara HSS in loop, va mai tin la curent daca am avut sau nu dreptate.
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am o configuratie asemanatoare deci am si Dreambox si 1120 si folosesc in Loop. Ca sa mearga trebuie sa inchizi total din intrerupator din spate pe Hyundai si o sa mearga fara nici o problema Dreambox-ul. cand ajungi la Intelsat si vrei sa te uiti la DigiTV atunci porneste Hyundai-ul. Pe Dreambox nu trebuie sa-l opresti ca Hyundai-ul sa mearga bine

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru ca sa scapi de insurubari repetata foloseste mufe "rapide"
    noroc,nirolf

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MrMxyzptlk: multumesc! a functionat asa cum ai spus
    Gabi
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema am semnalat-o si eu de mai multe ori deja. Sa speram ca dupa software update pe conserva, va fi suficient sa o punem in stand-by ca sa mearga Dreambox-ul din loop.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pentru cei cu experienta
    By oaca in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 21st September 2006, 21:54
  2. loop si pip
    By nirolf in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 10th February 2006, 13:00
  3. lnb loop through
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 2005, 00:40
  4. Loop
    By Kroky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 2nd March 2005, 08:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top