Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: ce sa ii fac???

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default ce sa ii fac???

    imi apare mereu zone ..alarm ..10 sau cam asa ceva..e foarte inervant dau exit si dispare dar pe scurta durata.. am abonamentul platit pe un an!
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai sunat la relatii cu clientii? incearca sa misti si putin cartela insa aceasta eroare se zice ca vine "de la ei".

  3. #3
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pelisor......punem pariu ca urmatoarea eroare care ti-o va da va fi "note 20 comm error" ?

    asa cam in urmatoarele 12 ore?

    si atunci singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-l scoti din priza cam un minut si sa-i dai din nou drumul....

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Şi la mine se ntmplă acelaşi lucru... adică apare NOTE 10 din 5 n 5 minute şi dispare singură, iar cam la fiecare oră apare NOTE 20... şi singura soluţie este să-l opresc (de la telecomandă).
    Am crezut că la 1160 au rezolvat deja eroarea asta, dar se pare că nu ncă...
    Se mai spunea prin forum că o posibilă cauză ar fi semnalul, dar la mine, pe un alt receiver, am semnal de peste 50% pe transporderele respective!
    Poate scot băieţii un alt soft (care să nu mai citească aşa de des statusul cartelei, mai ales că nu schimbi programul) sau n cel mai rău caz cedăm noi şi aruncăm "conservele" pe geam!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nixdrom ce alt reciver? si cat peste 50%?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Europa Latin
    Posts
    933
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ce sa ii fac???

    Quote Originally Posted by pelisor
    imi apare mereu zone ..alarm ..10 sau cam asa ceva..e foarte inervant dau exit si dispare dar pe scurta durata.. am abonamentul platit pe un an!
    D-i un factory set.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MrMxyzptlk:
    Humax F2-Green (FTA), iar nivelul semnalului este de 57% şi calitatea de 77%.

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nixdrom
    @MrMxyzptlk:
    Humax F2-Green (FTA), iar nivelul semnalului este de 57% şi calitatea de 77%.
    Chiar asta e problema, semnalul, trebuie sa ai cel putin 80-90% quality ca sa mearga stabil. Asta din experienta proprie.
    Personal am 98% Quality si 80% semnal cu antena de 0.8 si LNB Lazer Gold de 0.3dB si am vazut note 10 doar pe 31 martie noaptea , cred ca butonau baietii. A , si cand nu aveam pachetul platit

    PS. Daca ai LNB vector, arunca-l, ala e de vina.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Manilor , s-a mai spus dar o repet , nota 10 nu este din receiver , oricare ar fi el . Nota 10 e din SERVER , asa ca lasati semnalul in pace sau alte speculatii de acest gen

  10. #10
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai daca e din SERVER, atunci haideti sa facem o colecta, dam fiecare cate un leu si le luam draq alt server....doua, trei cate le trebe, ca asa nu se mai poate....
    pai daca orange sau connex faceau asha (la milioanele de abo pe care le au ) atunci sa vezi celulare aruncate pe strada....acuma te fereai sa calci pe ele ca de rahatzeii de cutzu....
    ce naiba

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alarm 10 si la mine de vre-o doua zile.Am incercat totul si tot aia.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    cluj
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu note 10 am patit-o si eu
    am montat peste 15 instalatii pana acum unele pe o raza mai mica de 1km iar daca ar fi din server cum draq ca unele dau si altele nu reglajul la nivel si calitate fiind la fel.
    la una din ele fiinca o facea foarte des am dus receptorul meu cu care nu a mai facut deloc restul instalatiei ramanand la fel.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by olysat
    cu note 10 am patit-o si eu
    am montat peste 15 instalatii pana acum unele pe o raza mai mica de 1km iar daca ar fi din server cum draq ca unele dau si altele nu reglajul la nivel si calitate fiind la fel.
    la una din ele fiinca o facea foarte des am dus receptorul meu cu care nu a mai facut deloc restul instalatiei ramanand la fel.
    Păi tocmai asta ar trebui să te facă să crezi că e din server - avnd acelaşi semnal, cu receiverul tău merge şi cu celelalte nu!

    La mine de ieri nu a mai apărut note 10... şi nu i-am făcut nimic!
    HSS 1160NA + DigiTV, Humax F2-Green (FTA) / Offset 0.8m, LNB Max 0.3dB, DiSEqC H-H Motor SG2100

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    cluj
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nixdrom,
    cred ca ai dreptate,dar in celelalt post n-am apucat sa termin si sa fiu destul de clar pana la capat.
    precum mi-au aparut din bun senin (sau din cer),asa mi-au si disparut fa ra sa fac nimic sau mai bine zis le-au disparut celor ce le-am montat.
    oricum din 15 cate am montat plus vreo 5 care le stiu la prieteni pot sa zic ca merg bine fara probleme singura problema a fost un convertor defect
    (nu puteam receptiona TP1) dar avand in vedere ca mi l-au schimbat foarte repede nu pot sa ma plang de nimic

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000
    @pelisor......punem pariu ca urmatoarea eroare care ti-o va da va fi "note 20 comm error" ?

    asa cam in urmatoarele 12 ore?

    si atunci singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-l scoti din priza cam un minut si sa-i dai din nou drumul....
    ai avut dreptate ce mai inseamna si asta?
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top